Món Esport
Guardiola carrega contra la UEFA
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha volgut matisar la seva postura en vers la Superlliga i també ha deixat anar les seves crítiques cap a la UEFA. El de Santpedor, durant la roda de premsa prèvia al compromís de la Copa de la Lliga davant el Tottenham, s’ha queixat de la càrrega de partits durant la temporada: “Hem jugat tres partits cada setmana. Després els jugadors aniran a l’Eurocopa aquest estiu, i en tornar, tindrem la Community Shield”.

Segons Guardiola, el problema no recau en les ganes i l’ànim dels professionals, sinó en l’estat de salut. L’entrenador català ha afegit: “Als jugadors els encanta jugar, però si tot segueix així es lesionaran. La UEFA ho sap, però no li importa. Són molts partits, ho dic de veritat.”

De fet, el tècnic del City ha arribat a recórrer a l’ironia per fer més gràfica la situació: “Haurem de demanar a la FIFA o la UEFA que estenguin l’any a 400 dies en lloc de 365, per així jugar més partits. Jo no sóc un expert en la Champions League, només demano reduir el calendari i així tenir més temps entre partits per descansar”.



Més notícies
Brandon Davies, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça guanya el Zenit de miracle i haurà de suar sang a Sant Petersburg (81-78)
Notícia: El Barça guanya el Zenit de miracle i haurà de suar sang a Sant Petersburg (81-78)
Comparteix
Brandon Davies lidera els blaugranes a una victòria molt difícil contra l'equip de Xavi Pasqual
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
La UEFA no sancionarà el Madrid per la Superlliga
Notícia: La UEFA no sancionarà el Madrid per la Superlliga
Comparteix
Els merengues podran jugar les semifinals de la Champions contra el Chelsea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa