Guardiola carrega contra la UEFA

El tècnic del City demana jugar menys partits i tenir més present la salut dels jugadors

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha volgut matisar la seva postura en vers la Superlliga i també ha deixat anar les seves crítiques cap a la UEFA. El de Santpedor, durant la roda de premsa prèvia al compromís de la Copa de la Lliga davant el Tottenham, s’ha queixat de la càrrega de partits durant la temporada: “Hem jugat tres partits cada setmana. Després els jugadors aniran a l’Eurocopa aquest estiu, i en tornar, tindrem la Community Shield”.

Segons Guardiola, el problema no recau en les ganes i l’ànim dels professionals, sinó en l’estat de salut. L’entrenador català ha afegit: “Als jugadors els encanta jugar, però si tot segueix així es lesionaran. La UEFA ho sap, però no li importa. Són molts partits, ho dic de veritat.”

De fet, el tècnic del City ha arribat a recórrer a l’ironia per fer més gràfica la situació: “Haurem de demanar a la FIFA o la UEFA que estenguin l’any a 400 dies en lloc de 365, per així jugar més partits. Jo no sóc un expert en la Champions League, només demano reduir el calendari i així tenir més temps entre partits per descansar”.

Més informació

Nou comentari