El Griezmann del 2021 comença a assemblar-se al Griezmann que va fitxar el Barça

Les dades del francès des de l'inici d'any són prometedores

Antoine Griezmann, davanter francès del Barça, no ha caigut dempeus al Camp Nou. La seva primera temporada va ser molt complicada i va ser un futbolista molt qüestionat, sobretot tenint en compte el seu sou de 40 milions d’euros bruts i el preu del traspàs, de 120 milions d’euros. Malgrat que va aconseguir 15 gols i 4 assistències, no va ser determinant per a l’equip i va estar molt lluny de la seva millor versió a l’Atlètic de Madrid.

El Barça va fitxar en Griezmann un futbolista de rendiment immediat, ja que ja té 30 anys. Tot i això, els culers han hagut d’esperar un any i mig per trobar alguna cosa similar en aquest jugador del que venia de l’Atlètic, on rondava sempre els 30 gols i 15 assistències per curs. Ara bé, el 2021 està sent l’any del Petit Príncep.

Des de l’1 de gener, el francès ha marcat 13 gols i ha repartit 9 assistències, quan els totals de la temporada són 18 i 11 respectivament. A més a més, ha conseguit transcendit en partits molt importants: malgrat la derrota final, va marcar el doblet a la final de la Supercopa; va ser imprescindible en els duels d’infart contra el Granada i el Sevilla als quarts i semis de la Copa amb dos gols i tres assistències en minuts vitals; va obrir la llauna contra l’Athletic a la final; i ha aconseguit el doblet gràcies al qual el Barça ha guanyat a Vila-real en un dels partits més importants del final de Lliga.

Els 13 gols i 9 assistències del 2021 els ha assolit en 24 partits. Si bé encara no es troba del tot al ritme de l’Atlètic, ja s’hi comença a apropar. A més a més, continua donant molt a l’equip amb intensitat, esforç defensiu, recuperacions o desmarcades al no res per obrir el camp. Tampoc no es queixa per ser suplent, tot i el seu nivell. Si el Barça se l’acaba quedant, pot acabar funcionant amb la samarreta blaugrana.

Més informació

Nou comentari