Guardiola revela el fitxatge d’Eric Garcia pel Barça

El tècnic de Santpedor no l'ha convocat per la final de la Copa de la Lliga per aquest motiu

Eric Garcia, central català del Manchester City, sobrevola el Camp Nou des de l’estiu passat. Format a la Masia, Garcia va abandonar el club de la seva vida per trobar més oportunitats a Anglaterra, però ha arribat el moment de tornar. El seu fitxatge s’ha anat insinuant des de fa temps, però la situació econòmica de l’entitat blaugrana ha fet que no s’hagi pogut produir encara i que s’esperi fins a l’estiu del 2021, quan acaba contracte amb els citizens i podrà venir de forma gratuïta.

Ara bé, hi ha altres clubs que el ronden i la negociació salarial amb el futbolista està sent complicada, ja que la junta directiva de Joan Laporta ha de negociar a la baixa. Tot plegat ha fet sorgir dubtes al voltant del retorn de Garcia al Barça, però Pep Guardiola, actual entrenador del central barceloní, les ha esvaït de cop.

“No he convocat Eric Garcia perquè crec que fitxarà pel Barça. És un dels meus jugadors preferits i m’agradaria tenir-ne quinze com ell”, ha explicat Guardiola en roda de premsa després de guanyar la Copa de la Lliga. D’aquesta manera, el seu retorn és ja gairebé un fet.

Més informació

Nou comentari