Món Esport
El retorn de Dani Alves al Barça, una possibilitat real
  • CA

L’exjugador del Barça Dani Alves es troba sense equip des del passat mes de setembre. El lateral va decidir posar fi a la seva relació contractual amb el Sao Paulo brasiler. El club i el jugador van trencar relacions després que Alves decidís no presentar-se als entrenaments fins que la directiva li pagués els tres milions d’euros que li devia. Actualment, el defensa està de vacances a Barcelona i ha aprofitat la seva estada per oferir els seus serveis al Barça segons el periodista Oriol Domènech, d’Esport 3.

Dani Alves ha ofert aquest dissabte una entrevista al diari Sport. El brasiler assegura que “busco un club que em permeti competir amb els grans i lluitar per títols. Vull aportar una mentalitat guanyadora, lluitadora i conscient allà on vagi. Si el lloc on arribi ja va tenir-la i la va perdre, doncs intentaré reprendre-la”.

El defensa ha compartit el seu amor pel club blaugrana i assegura que “si el Barça em necessita només ha de trucar-me“. Alves considera que la seva incorporació seria molt profitosa per a l’entitat culer: “Puc aportar en qualsevol lloc, però més al Barça per la quantitat de joves que hi ha ara“. El futbolista també ha manifestat la seva satisfacció pel fet que Joan Laporta sigui president del Barça: “M’alegro moltíssim que estigui un altre cop al capdavant. Van deixar-li un problema, però crec que si hi ha algú capacitat per solucionar-lo, és ell”.

De moment, alguns mitjans asseguren que la directiva blaugrana està estudiant la possibilitat d’incorporar Dani Alves, mentre que Mundo Deportivo explica que el club blaugrana ha descartat la seva incorporació. Aquest mitjà assegura que el Barça no vol més veterans a la plantilla i que els seus plans de futur són per apostar pels joves.

La trajectòria de Dani Alves a l’entitat culer és molt difícil d’igualar, ja que va guanyar 23 títols amb la samarreta blaugrana. El brasiler va aixecar sis Lligues, tres Champions League, quatre Copes del Rei, cinc supercopes d’Espanya, tres Supercopes d’Europa i tres Mundials de Clubs. El brasiler ha seguit guanyant campionats després de sortir del Barça, com és el cas de les lligues d’Itàlia i França, la Copa Amèrica o els Jocs Olímpics del passat estiu. En total, Dani Alves ha guanyat 43 títols en la seva carrera.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Guardiola esclata contra un jugador seu i el Barça se’n pot beneficiar
Notícia: Guardiola esclata contra un jugador seu i el Barça se’n pot beneficiar
Comparteix
El tècnic de Santpedor ha obert la porta de sortida a Raheem Sterling
Pedri González, durant l'acte de la seva renovació | FC Barcelona
Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
Notícia: Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
Comparteix
El migcampista canari ha respost les preguntes de la premsa el dia de la signatura del seu nou contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa