Món Esport
Guardiola esclata contra un jugador seu i el Barça se’n pot beneficiar
  • CA

L’entrenador català del Manchester City, Pep Guardiola, ha respost unes paraules que va pronunciar fa pocs dies el jugador del seu equip Raheem Sterling i ha obert una mena de guerra freda entre tots dos. El davanter anglès es va queixar de la falta de minuts a l’equip francès i va reivindicar que el tècnic de Santpedor li donés més protagonista. En cas contrari, va assegurar, buscaria una solució en un altre club. Guardiola no s’ha arronsat davant aquestes declaracions i ha contestat amb encara més contundència.

“Sterling? Jo vull jugadors contents. Si no ho estan, ja poden anar buscant una sortida”. D’aquesta manera, l’entrenador català ha obert clarament la porta del City al seu davanter i li ha indicat clarament que ell no es deixarà intimidar per les seves amenaces. I ha insistit: “Jo no li puc garantir minuts a ningú. Els jugadors han de parlar sobre el terreny de joc. Quan arribi el mercat de fitxatges, caldrà prendre una decisió”. Guardiola s’ha mostrat molt empipat pel fet que Sterling s’hagi pronunciat a través dels mitjans de comunicació i no per línies internes o directament reivindicant un lloc a partir del seu joc sobre la gespa.

Ara bé, aquesta guerra pot arribar a beneficiar l’equip de tota la vida de Guardiola, el Futbol Club Barcelona. Resulta que l’entitat blaugrana està interessada en Sterling des de fa temps, si bé aquest interès s’ha fet especialment intens des de l’arribada de la junta directiva de Joan Laporta. Si el futbolista no es troba còmode al Manchester City i vol marxar, el Barça ho tindrà molt més senzill per intentar negociar amb el club britànic. De fet, l’entitat blaugrana podria arribar a buscar una cessió aquest pròxim mercat d’hivern. Una transferència seria inassumible ara per ara, però l’estiu del 2022, quan a Sterling només li quedi un any de contracte, també es podria plantejar aquesta opció.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La divertida confusió de Laporta: Messi torna al Barça?
Notícia: La divertida confusió de Laporta: Messi torna al Barça?
Comparteix
El president del Barça ha confós el nom de l'argentí amb el de Pedri
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta: “Bartomeu és una persona desesperada”
Notícia: Laporta: “Bartomeu és una persona desesperada”
Comparteix
El president del Barça ha parlat de l'expresident en l'acte de renovació del contracte de Pedri

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a octubre 16, 2021 | 07:54
    Culé. octubre 16, 2021 | 07:54
    Doncs, si és tan legitim com el seu cognom........

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa