Món Esport
Laporta: “Bartomeu és una persona desesperada”
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha acompanyat el migcampista canari Pedri González en la signatura de la renovació del seu contracte amb l’entitat blaugrana, la qual s’ha escenificat com el fitxatge d’una nova estrella. El màxim mandatari del club s’ha mostrat molt content i satisfet d’haver aconseguit lligar el jove futbolista fins al 2026 i ha arribat a assegurar que “és el dia més feliç en la meva segona etapa al Barça, juntament amb quan vam guanyar la Copa”. Totes les seves respostes sobre Pedri han estat elogis i paraules d’autèntica devoció cap a ell, però no ha pogut esquivar algunes preguntes sobre l’actualitat blaugrana i la tensió amb la junta directiva anterior, encapçalada per Josep Maria Bartomeu.

Respecte a les darreres entrevistes que ha ofert l’expresident, en les quals ha negat que la seva gestió fos “nefasta”, com l’actual director general, Ferran Reverter, va afirmar fa pocs dies, Laporta ha estat molt contundent: “Bartomeu és una persona desesperada que s’està adonant de la magnitud del desastre de tot el que va fer”. Ha volgut insistir molt en la idea que l’expresident és el gran culpable de la situació en la qual es troba el club, perquè “el president sempre és l’últim responsable”.

A més a més, també ha parlat sobre els informes que ha revelat La Vanguardia, els quals mostraven l’any 2019 que el Camp Nou tenia desenes de patologies que posaven en risc la seguretat dels aficionats. S’ha congratulat d’haver detectat aquests documents i d’haver-hi posat un remei, però a la vegada ha posat el crit al cel pel fet que no es fes res en el mateix moment en què es va saber i que durant dos anys es mantingués l’estadi obert sota aquestes circumstàncies: “Els motius pels quals no hi van fer res no els sé i se’ls hi haurien de preguntar a ells mateixos, però no s’explica que no hi posessin remei”.



Més notícies
El Camp Nou, buit | Europa Press
Excrements al menjar i risc per als aficionats al Camp Nou
Notícia: Excrements al menjar i risc per als aficionats al Camp Nou
Comparteix
L'exvicepresident Jordi Moix es defensa: "Com avalues el risc? Quan surts de casa et poden passar coses"
Pedri González, durant l'acte de la seva renovació | FC Barcelona
Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
Notícia: Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
Comparteix
El migcampista canari ha respost les preguntes de la premsa el dia de la signatura del seu nou contracte
Bartomeu i Laporta, en arxiu | El Món
Foc creuat entre Bartomeu i la directiva de Laporta
Notícia: Foc creuat entre Bartomeu i la directiva de Laporta
Comparteix
L'expresident ha contraatacat i el vicepresident Romeu ha respost
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Bartomeu contraataca amb l’artilleria pesant
Notícia: Bartomeu contraataca amb l’artilleria pesant
Comparteix
Ha concedit dues entrevistes per respondre Joan Laporta i Ferran Reverter

Comentaris

  1. Icona del comentari de: De moment una nit a la presó a octubre 15, 2021 | 15:13
    De moment una nit a la presó octubre 15, 2021 | 15:13
    El bartomeu és el titella del grupo godo, i a fet i desfet, segons els interessos d'aquesta colla de poca soltes anti barcelonistes i anti catalanistes. El barto ha de pagar per totes les irresponsabilitats que ha comès
  2. Icona del comentari de: JordiP a octubre 15, 2021 | 16:47
    JordiP octubre 15, 2021 | 16:47
    Suposo que l'auditoria ha estat feta per algun equip professional de confiança. Els fets descrits són verdaderament producte d'una mentalitat de gestió irresponsable dels diners aliens. Hi ha una responsabilidad lligada a aquesta manera de procedir, però la legislació no és massa clara al respecte: moltes pareules vagues, com "debida prudencia", "a favor de los intereses del club", i així. Els consellers financers, els assessors económics, els gestors de capitals, prenen decissions sobre diners que no són d'ells sinó del client. I el poden arruïnar si "juguen" a inversors con diners aliens. No seria la primera vegada que la premsa comenta una estúpida imprudència d'un d'aquests paios que ha comportat pérdues milionàries. I quasi mai van a parar a la trena ni els fan retornar els diners. En conegut agent de Canvi i Bolsa va recomanar a una família molt amiga meva que invertís en ... Minas del Rif, dos mesos abans que Mohammed V nacionalicés l'empresa, "a la beduina manera", és a dir, a punta de baioneta. Pèrdues milionàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa