Món Esport
Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
  • CA

El futbolista canari Pedri González ha renovat el seu contracte amb el Futbol Club Barcelona fins al 2026 i ho ha fet signant una clàusula de rescissió històrica de 1.000 milions d’euros. L’entitat blaugrana ha celebrat aquest fet com el fitxatge d’una estrella i així ho ha escenificat. El president Joan Laporta s’ha fotografiat i gravat en el moment de la signatura amb Pedri i posteriorment han ofert una roda de premsa, juntament també amb el vicepresident primer, Rafa Yuste, i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany.

Abans de respondre les preguntes de la premsa, Pedri ha volgut tenir unes paraules de suport amb els ciutadans de la Palma, veïns seus en ser ell de Tenerife, que estan sent afectats per l’erupció del volcà de Cumbre Vieja. Més enllà d’això, les seves respostes han respost el que es podria descriure com a tòpics de futbolista. No s’ha mullat en excés i les seves paraules han estat políticament correctes. Ara bé, sí que ha reflectit de forma clara l’alegria d’estar vivint aquest moment amb les seves expressions.

Malgrat que la renovació actual és fins al 2026, Pedri ha volgut deixar clar que “vull seguir encara molts més anys aquí”. S’ha mostrat conscient de la complicada situació que viu el club, però ha assegurat que “ho aixecarem i aconseguirem grans coses”. Sap que haurà d’assumir una responsabilitat molt important tot i la seva joventut, però ha afirmat que això “ho deixo de banda quan trepitjo el terreny de joc”.

Actualment es troba lesionat. Ha dit que té “moltes ganes de tornar”, però no ha volgut posar un termini a la seva recuperació. Cal recordar que en les últimes hores ha estat escollit com a finalista per guanyar el Golden Boy i que darrerament també ha estat nominat a la Pilota d’Or. Això sí, ha desitjat que aquest preuat guardó l’aconsegueixi Leo Messi “per tot el que em va ensenyar quan vam compartir vestidor”.



Més notícies
El Camp Nou, buit | Europa Press
Excrements al menjar i risc per als aficionats al Camp Nou
Notícia: Excrements al menjar i risc per als aficionats al Camp Nou
Comparteix
L'exvicepresident Jordi Moix es defensa: "Com avalues el risc? Quan surts de casa et poden passar coses"
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Bartomeu contraataca amb l’artilleria pesant
Notícia: Bartomeu contraataca amb l’artilleria pesant
Comparteix
Ha concedit dues entrevistes per respondre Joan Laporta i Ferran Reverter

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa