Món Esport
Foc creuat entre Bartomeu i la directiva de Laporta
  • CA

Josep Maria Bartomeu ha contraatacat amb força a la presentació dels resultats de la due diligence del Futbol Club Barcelona i s’ha originat un foc creuat entre l’expresident i l’actual junta directiva, encapçalada per Joan Laporta. Bartomeu ha emès un comunicat en el qual ha posat en dubte els números que va exposar el director general de l’entitat blaugrana, Ferran Reverter, ara fa uns dies i ha donat la seva pròpia versió.

Mentre l’actual junta directiva, després de l’auditoria interna, ha xifrat les pèrdues en 481 milions d’euros, Bartomeu situa el número molt més baix i afirma que només haurien estat 50 milions si no hagués estat per la pandèmia del coronavirus. Així doncs, parla d’un impacte de 225 milions d’euros provocats per la Covid-19 i els més de 200 milions de diferència que hi ha entre el seu càlcul i el de Laporta l’atribueix a modificacions fetes pels nous directius del club. També ha volgut deixar clar que ell no es farà responsable d’aquestes pèrdues, ja que l’actual directiva vol separar-les en dos trams i adjudicar a Bartomeu de tot allò anterior al mes de març de 2021, quan van entrar Laporta i el seu equip a l’entitat culer.

Tanmateix, aquest contraatac de l’expresident blaugrana no ha quedat sense resposta i el vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, ha respost amb contundència en una entrevista amb Esport3. Romeu assegura que els números dels quals parla Bartomeu “porten al desconcert” i que no reflecteixen la realitat del club. Ha posat molt èmfasi en el concepte de la “mala gestió” de la junta anterior i ha obert la porta al fet que pogués respondre a un comportament provocat per la “mala fe”, tot i que ha afirmat que “m’agradaria pensar que no”. Romeu s’ha mostrat segur i tranquil, però considera sospitosos aquests moviments de Bartomeu: “Potser ells no estan tan tranquils”.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | FC Barcelona
Bartomeu nega que el Barça es trobi en una situació tan dramàtica
Notícia: Bartomeu nega que el Barça es trobi en una situació tan dramàtica
Comparteix
L'expresident prepara una resposta a la presentació dels resultats de la 'due diligence'
Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça | Europa Press
El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
Notícia: El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
Comparteix
"Qui hi vulgui posar el seu nom, ho haurà de pagar", ha manifestat el vicepresident econòmic Eduard Romeu

Comentaris

  1. Icona del comentari de: de moment una nit a la presó a octubre 14, 2021 | 12:51
    de moment una nit a la presó octubre 14, 2021 | 12:51
    el bartomeu i el rosell, titelles del grupo godo, han arruïnat el FC Barcelona socialment, esportivament i sobretot econòmicament. Ja pot dir missa, que no se'l creu ni ningú, ni ell mateix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa