Món Esport
El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
  • CA

El vicepresident econòmic del Futbol Club Barcelona, Eduard Romeu, ha concedit una entrevista a TV3 en la qual ha analitzat amb profunditat la situació financera de l’entitat blaugrana. De la mateixa manera que va posar de manifest la setmana passada el director general, Ferran Reverter, Romeu ha reconegut que l’estat de l’economia del club és crític, però ha defensat que amb la nova junta directiva, encapçalada per Joan Laporta, s’ha millorat. Ha explicat quines seran les vies per continuar avançant en la recuperació financera del Barça.

Romeu ha destacat que cal fer un canvi urgent pel que fa al patrocini de la samarreta del primer equip masculí de futbol. Rakuten paga actualment uns 30 milions d’euros per temporada, que són 25 menys del que s’havia pactat inicialment, ja que la pandèmia del coronavirus ha provocat un descens en aquest sentit. El vicepresident econòmic ha apuntat que són uns ingressos que han d’augmentar perquè “no suposen cap inversió pel club” i ha afirmat que l’objectiu és “superar” el valor d’abans de la Covid-19. Per tant, el nou patrocinador del Barça haurà d’arribar a uns 60 milions d’euros per curs: “Qui vulgui posar el nom a la nostra samarreta, ho haurà de pagar”.

D’altra banda, també ha analitzat la marxa de Leo Messi, provocada per la situació econòmica de l’entitat, la qual Laporta i la seva junta directiva van heretar de la gestió de Josep Maria Bartomeu i el seu equip. Romeu ha explicat que el contracte amb CVC que oferia la Lliga no era viable i ha confirmat que el president el va acceptar en primera instància, només perquè “no li havien ensenyat els papers amb les condicions”. Tanmateix, ha lamentat que Messi no volgués jugar gratuïtament, tot i que ha deixat clar que “no és cap crítica cap a ell”. Això sí, ha ratificat que el Barça tindrà 20 milions d’euros de marge per operar en el pròxim mercat d’hivern.



Més notícies
Samuel Eto'o, exjugador del Barça | Europa Press
Les preocupants declaracions de Samuel Eto’o sobre el Barça
Notícia: Les preocupants declaracions de Samuel Eto’o sobre el Barça
Comparteix
L'exfutbolista camerunès dubta que l'equip es pugui classificar per als vuitens de la Champions
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé, el nou Ilaix
Notícia: Dembélé, el nou Ilaix
Comparteix
El futbolista francès està endarrerint la seva renovació i diversos clubs de la Premier s'han interessat per ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa