Món Esport
Les preocupants declaracions de Samuel Eto’o sobre el Barça
  • CA

L’exfutbolista camerunès del Futbol Club Barcelona Samuel Eto’o ha continuat molt vinculat a l’entitat blaugrana des que va marxar el 2009, després d’haver-se convertit en un dels millors davanters de la història del club. Una de les seves darreres aparicions vinculades amb el Barça va servir per donar suport a Joan Laporta durant la campanya electoral. Tots dos estan units per una bona amistat des que van coincidir en la primera etapa de l’advocat barceloní a la presidència del club, així que Eto’o està satisfet amb els governants que actualment dirigeixen el Barça.

Tanmateix, en unes declaracions pronunciades quan va presentar la seva candidatura a la presidència de la Federació Camerunesa de Futbol, l’exjugador blaugrana ha deixat els culers preocupats, perquè veu l’equip en una situació límit: “El Barça em fa patir últimament. Seria molt dur acceptar una eliminació a la fase de grups de la UEFA Champions League. Espero que això no passi”. El conjunt de Ronald Koeman ha caigut golejat en els dos partits inicials de la lligueta de la Copa d’Europa, cosa que el situa a la darrera posició de la classificació del seu grup.

Eto’o no contempla una recuperació ràpida de l’equip, però sí que situa un partit a l’horitzó proper per començar a canviar la dinàmica: el clàssic que es disputarà el 24 d’octubre. “És un partit únic que els futbolistes poden aprofitar per capgirar la dinàmica d’aquest inici de temporada”, ha dit, “els que hem jugat un clàssic sabem que és el millor partit del món, fins i tot millor que una final de la Champions”. Eto’o va marcar fins a quatre gols contra el Reial Madrid en la seva etapa al Futbol Club Barcelona. Cal recordar que durant la seva etapa formativa va arribar a passar pel club blanc, d’on va ser repudiat, i els seus enfrontaments contra el seu exequip sempre eren molt especials per a ell. I res millor que el “Madrid, cabró, saluda al campió” per exemplificar-ho.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé, el nou Ilaix
Notícia: Dembélé, el nou Ilaix
Comparteix
El futbolista francès està endarrerint la seva renovació i diversos clubs de la Premier s'han interessat per ell
Neymar Jr., amb la selecció del Brasil | Europa Press
Neymar anuncia que es retirarà aviat per problemes de salut mental
Notícia: Neymar anuncia que es retirarà aviat per problemes de salut mental
Comparteix
El davanter brasiler ha assegurat que el Mundial de Qatar de l'any vinent serà el seu últim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa