Món Esport
La divertida confusió de Laporta: Messi torna al Barça?
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha estat un dels protagonistes de l’acte de commemoració de la renovació del migcampista canari Pedri González fins al 2026. Ambdós, juntament amb el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany i el vicepresident primer, Rafa Yuste, han ofert una roda de premsa de la qual ha transcendit la gran alegria de Pedri per haver aconseguit vincular-se al club durant els pròxims cinc anys, i la satisfacció de Laporta, a la vegada que la seva resposta a les darreres entrevistes de l’expresident Josep Maria Bartomeu.

Tanmateix, a l’inici de la roda de premsa, Laporta ha tingut un lapsus linguae d’allò més divertit. El president blaugrana ha explicat una anècdota sobre una vegada que va anar a Tenerife en la seva primera etapa al capdavant del club i aleshores va signar una samarreta a un petitíssim Pedri, que ja en aquell moment somiava amb jugar al Barça. Ara bé, a l’hora de dir el nom del futbolista canari, en comptes dir “Pedri” ha dit “Messi”. La reacció de Laporta ha estat espontània i molt humana i s’ha posat a riure de valent, de la mateixa manera que ho ha fet tota la sala de premsa.

De fet, el nom de Messi ha aparegut en més ocasions durant la compareixença de Laporta, Pedri, Yuste i Alemany. El president l’ha citat en un moment en què li han preguntat per una possible retirada de Pedri al Barça i al fet que els grans futbolistes de la història recent del club, com Xavi, Iniesta o el mateix Messi, no hagin acabat els seus darrers dies al Camp Nou. Laporta ha tret ferro a l’assumpte i ha recordat que “a Messi l’hem gaudit durant moltíssims anys”. Pedri també ha parlat de Messi quan ha desitjat que la Pilota d’Or sigui per a l’argentí “perquè em va ajudar moltíssim quan vam coincidir al vestidor”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta: “Bartomeu és una persona desesperada”
Notícia: Laporta: “Bartomeu és una persona desesperada”
Comparteix
El president del Barça ha parlat de l'expresident en l'acte de renovació del contracte de Pedri
Pedri González, durant l'acte de la seva renovació | FC Barcelona
Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
Notícia: Pedri: “Vull seguir molts més anys al Barça”
Comparteix
El migcampista canari ha respost les preguntes de la premsa el dia de la signatura del seu nou contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa