La reacció de Laporta al ridícul del Madrid a la Copa

“Ha anat bé”, opina el candidat a la presidència del Barça

Pocs minuts després que el Reial Madrid fos eliminat de la Copa del Rei per l’Alcoià, equip de la Segona Divisió B, Joan Laporta va concedir una entrevista a l’Onze de TV3. La primera pregunta de Francesc Garriga, conductor del programa, va estar relacionada amb la desfeta blanca de la competició del KO. “Ha anat bé”, va respondre l’expresident, amb un to moderat.

“Amb l’eliminació de l’Atlètic contra el Cornellà i del Madrid al camp de l’Alcoià, se’ns ha posat bé la Copa”, va afegir. El candidat a la presidència de Barça, no obstant això, també va enviar un missatge al primer equip blaugrana: “Res no és fàcil i ja hem pogut veure el que pot passar. En Koeman ens ha dit, a la reunió d’aquesta tarda, que preferiria jugar contra el Madrid que contra el Cornellà”.

També sobre el club blanc, Laporta va opinar que “crec que no té lligat Alaba” tal com va publicar el diari MARCA i va desmentir el pare del futbolista austríac. “El primer que faré si guanyo les eleccions és parlar amb la secretaria tècnica actual per saber com estan les coses. Estic preparat per fer les millores esportives que calgui”, va concloure sobre el possible fitxatge del central, que acaba contracte amb el Bayern el pròxim 30 de juny.

Més informació

Nou comentari