Laporta: “Estem perdent un temps molt valuós”

El candidat a les eleccions del Barça assenyala que el desgovern del club pot tenir conseqüències

Amb un to molt més escèptic del que va mantenir divendres passat després de la primera reunió entre Carles Tusquets i els candidats a les eleccions del Barça, Joan Laporta ha opinat aquest dimecres, després de la segona trobada, que “estem perdent un temps molt valuós” per començar a solucionar qüestions com per exemple el futur de Leo Messi, “que si es queda serà per una qüestió de projecte esportiu, ja que el cor ja ha demostrat que el té aquí”, o la crisi econòmica que travessa, des de fa molt temps, el club blaugrana.

L’expresident blaugrana no s’ha mullat sobre la decisió definitiva respecte a la data de les eleccions ni el fitxatge d’Eric Garcia, ja que “ha de ser la comissió gestora qui prengui aquestes decisions”. Ell, no obstant això, ha reiterat que la seva voluntat és que els socis culers votin “tan aviat com sigui possible” –perquè, de fet, “ho podrien fer el dia 24 sense cap problema– i que “no té sentit pagar diners pel traspàs d’un jugador que acaba contracte aquest estiu”. “Com deia en Johan, si algú vol venir al Barça, fa tot el possible per fer-ho”, ha sentenciat amb contundència.

Entre altres coses, Laporta ha lloat l’actitud “elegant i impecable” de Ronald Koeman en la reunió. “Comprèn perfectament la situació econòmica del club. Vol el jugador, però també entén que no podem pagar un traspàs ara mateix. Si es plantegés una desinversió, encara es podria fer alguna cosa, però com que ara mateix no tenim ni president ni junta directiva no podem fer res”, ha conclòs.

Més informació

Nou comentari