Món Esport
El fitxatge d’Eric Garcia, a l’estiu
  • CA

El president de la comissió gestora, Carles Tusquets, i els candidats, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, han descartat, en la reunió que han mantingut aquest dimecres a les oficines del Camp Nou, el fitxatge d’Eric Garcia abans que s’acabi el mercat de fitxatges d’hivern. El central català, per tant, es quedarà al Manchester City fins al final d’aquesta temporada, quan acaba contracte i podrà aterrar al Camp Nou amb la carta de llibertat.

Segons han declarat Font i Freixa a la sortida de la trobada, no obstant això, és probable que la comissió gestora tanqui i anunciï la incorporació de Garcia la setmana vinent. L’arribada del defensa es produiria, de franc, el dia 1 de juliol. Aquest moviment, més que per lligar el futur d’un futbolista que ja ha deixat molt clar que vol venir, és per assegurar-li que, guanyi qui guanyi les eleccions, el seu fitxatge es produirà igualment.

Ronald Koeman, present en la reunió

Encara que no estava previst, l’entrenador del primer equip del Barça ha fet acte de presència a la reunió durant al voltant de 10 minuts i ha donat el seu punt de vista. Segons Laporta, l’holandès ha tingut una actitud “impecable i elegant”. Ha explicat la situació esportiva del club i ha ofert la seva opinió, però en cap cas ha exigit que Eric Garcia arribés durant el mercat d’hivern.



Més notícies
Joan Laporta, durant la presentació de la seva precandidatura a les eleccions del Barça | Estimem el Barça
Laporta: “Estem perdent un temps molt valuós”
Notícia: Laporta: “Estem perdent un temps molt valuós”
Comparteix
El candidat a les eleccions del Barça assenyala que el desgovern del club pot tenir conseqüències
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
Les eleccions del Barça no se celebraran abans del 7 de març
Notícia: Les eleccions del Barça no se celebraran abans del 7 de març
Comparteix
Els candidats i Carles Tusquets descarten l’avançament dels comicis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa