Les eleccions del Barça no se celebraran abans del 7 de març

Els candidats i Carles Tusquets descarten l’avançament dels comicis

Les eleccions a la presidència del Barça no es podran celebrar abans del 7 de març. Així s’ha decidit en la reunió que aquest dimecres ha mantingut el president de la comissió gestora, Carles Tusquets, amb els tres candidats als comicis, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa. En la trobada, celebrada a les oficines del Camp Nou aquest dimecres durant més d’una hora i mitja, s’ha considerat molt complicat que la jornada democràtica s’avanci a finals de febrer.

El motiu té a veure, bàsicament, amb la dificultat de gestionar la logística del vot per correu, imprescindible per garantir el dret a vot a tots els socis i sòcies tenint en compte les restriccions de mobilitat per contenir la pandèmia. El Govern de la Generalitat de Catalunya va donar aquest dimarts el seu vistiplau a incorporar aquesta modalitat de vot a les eleccions del Barça, però ara cal que el club blaugrana treballi amb Correus per organitzar l’operatiu i el protocol necessaris perquè no hi hagi cap problema.

La del 7 de març és, segons han revelat els candidats després de la reunió, la data més propera en què es podran celebrar les eleccions del Barça. Això no només vol dir que l’avançament està descartat, sinó que també es contempla un altre ajornament en cas que no es compleixin les garanties perquè els comicis tinguin la màxima participació possible i que tots els socis i sòcies culers que ho vulguin exerceixin el seu dret a vot. Dimarts vinent la junta gestora es reunirà per prendre una decisió definitiva sobre el calendari electoral.

Més informació

Nou comentari