Món Esport
L’Alcoià elimina el Madrid de la Copa del Rei (2-1)
  • CA

Sorpresa majúscula. El Reial Madrid ha estat eliminat de la Copa del Rei en la primera eliminatòria en la qual ha participat. L’Alcoià, un equip de la Segona Divisió B, s’ha imposat a la pròrroga al conjunt blanc, que no estarà en el sorteig de vuitens de final d’aquest divendres. Nou fracàs dels de Zidane, que torna a estar molt qüestionat, a la competició del KO. Avís per al Barça, que aquest dijous visita un Cornellà que, sense cap mena de dubte, també s’ho deixarà tot sobre la gespa per sorprendre’l.

Militao ha avançat el Madrid a les acaballes de la primera meitat, en la qual els de Zidane han estat lleugerament superiors al seu rival, però han creat molt poc perill. La imatge blanca ha estat molt pobra en tot moment. La segona unitat, integrada per futbolistes poc habituals com Mariano, Isco, Vinícius o Odriozola, no ha estat a l’altura de les expectatives. A la represa les coses no han canviat gens i l’Alcoià ho ha aprofitat per treure el cap.

El Madrid ha jugat amb foc i s’ha cremat. I de valent. El marcador encara era favorable al conjunt merengue i, tot i això, Zidane ja ha fet entrar homes de la seva màxima confiança com Benzema. No ho veia gens clar. I no s’equivocava. Lunin no estava gens segur sota pals i, quan faltaven menys de deu minuts per al final, Solbes ha empatat el partit en un córner i ha forçat a una pròrroga a la qual no s’hagués arribat sense les intervencions providencials del porter local, José Juan.

En el temps extra, l’emoció, la intensitat i els nervis s’han apoderat del partit. I, en aquest context, el favorit sempre és menys favorit. L’Alcoià, que s’ha quedat amb deu per l’expulsió per doble amonestació de Ramón López, ha abraçat l’èpica i, a només cinc minuts del final, ha marcat el gol del triomf. Se l’ha apuntat Juanan, que ha culminat una extraordinària jugada col·lectiva i ha escrit el seu nom en els llibres d’història del club valencià.

Contratemps molt dur per a un Madrid que, en menys d’una setmana ja ha dit adeu a dos títols, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya.



Més notícies
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
Les eleccions del Barça no se celebraran abans del 7 de març
Notícia: Les eleccions del Barça no se celebraran abans del 7 de març
Comparteix
Els candidats i Carles Tusquets descarten l’avançament dels comicis
Eric Garcia, durant un partit | Manchester City
El fitxatge d’Eric Garcia, a l’estiu
Notícia: El fitxatge d’Eric Garcia, a l’estiu
Comparteix
Tusquets i els tres candidats del Barça descarten l’arribada del central durant el mercat d’hivern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa