Món Esport
Ramon Planes demana marxar del Barça
  • CA

L’actual secretari tècnic del Futbol Club Barcelona, Ramon Planes, ha demanat formalment abandonar l’entitat blaugrana i poder rescindir el seu contracte abans del 30 de juny del 2022, data en la qual finalitzava la seva vinculació amb el Barça. La idea de Planes seria iniciar una aventura a algun altre club i ja li han arribat diverses ofertes, així que demana aquest temps al president Joan Laporta per poder decidir amb calma quina és la millor opció.

Segons informa Mundo Deportivo, Planes es reunirà amb el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, persona amb qui ha treballat braç a braç des que va arribar al mes de març, per estudiar quina és la millor fórmula per rescindir el seu contracte. Laporta també haurà de donar llum verda a aquesta operació, ja que podria decidir mantenir-lo al càrrec fins al mes de juny. Tanmateix, Alemany ha assumit el rol de secretari tècnic de cara a la galeria, així que una marxa immediata de Planes tampoc no seria cap mena de daltabaix per al club.

Cal recordar que Ramon Planes és l’única cara visible de l’equip executiu de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva que encara quedava al Barça. La seva gestió va convèncer Laporta i Alemany en el seu dia i el van decidir mantenir, tot i que en una posició menys destacada que la que tenia anteriorment. El càrrec de secretari tècnic sempre havia estat molt criticat durant l’època de Bartomeu, ja que hi van passar moltes figures diferents en pocs anys. Primer va acomiadar Andoni Zubizarreta per contractar Robert Fernández, que va ser destituït en favor de Pep Segura. Aquest va ser molt qüestionat i també va haver de marxar per deixar lloc a Éric Abidal, qui va acabar donant pas a Ramon Planes. Cal mencionar que, malgrat que l’adeu d’aquest últim hagi coincidit amb l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta blaugrana, no hi hauria cap relació directa entre ambdós fets, però Planes sí que considera que l’egarenc ha de treballar amb persones de la seva màxima confiança.



Més notícies
Riqui Puig i Xavi es coneixen | FC Barcelona
Riqui Puig, el primer en infringir una de les normes de Xavi
Notícia: Riqui Puig, el primer en infringir una de les normes de Xavi
Comparteix
El futbolista blaugrana s'hauria desplaçat amb un patinet elèctric amb dues persones al damunt
Gerard Piqué celebra el seu gol contra la Reial Societat | FC Barcelona
El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
Notícia: El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
Comparteix
El central català ha estat el primer en presentar-se a l'entrenament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa