Món Esport
El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
  • CA

L’arribada de Xavi Hernández a la banqueta del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha comportat una sèrie de canvis que modificaran de forma significativa la dinàmica del conjunt blaugrana. El tècnic egarenc ha imposat unes normes a la plantilla amb l’objectiu de capgirar algunes actituds dels futbolistes, ja que es considera que no rendeixen al màxim nivell que podrien. La plaga de lesions que penalitza l’equip des del principi de temporada és el clar símptoma del mal estat físic i de salut que travessa el conjunt blaugrana.

Un dels canvis principals consistirà en una modificació important a l’hora d’arribada als entrenaments, programats a les 11:00h. Si bé amb Ronald Koeman els futbolistes estaven acostumats a presentar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 10:30h, amb Xavi estaran obligats a arribar a les 9:30h. Si no ho fan, pagaran multes que creixeran de forma exponencial. El nou staff vol aprofitar aquest temps per realitzar esmorzars de grup on es controli el menjar de cada jugador, xerrades individualitzades i treball físic.

Així ha ocorregut en el segon entrenament de Xavi amb el Barça. Ell ha arribat a les 8:45h, per donar exemple, però el central català Gerard Piqué s’hi ha presentat poca estona més tard, abans d’hora, per mostrar el seu compromís. Aquest fet és molt significatiu, ja que el futbolista barceloní ha estat criticat per l’afició per tenir moltes ocupacions més enllà del futbol. La Cadena COPE ha apuntat que Xavi hauria prohibit a Piqué una entrevista a Antena 3 i la presentació de la Copa Davis, cosa que podria haver molestat el defensa de la Bonanova. Tanmateix, en comptes de tenir una reacció negativa, ha silenciat totes les crítiques amb un gest que l’honora. A més a més, cal recordar que està lesionat i que, per tant, no ha fet treball amb el grup, sinó específic.



Més notícies
Xavi i Piqué, l'any 2009 | FC Barcelona
Piqué, la primera víctima de les estrictes normes de Xavi
Notícia: Piqué, la primera víctima de les estrictes normes de Xavi
Comparteix
El nou entrenador del Barça hauria vetat una entrevista del central català
Xavi Hernández coneix la plantilla | FC Barcelona
Aquestes són les ‘famoses’ normes que Xavi introduirà al vestidor
Notícia: Aquestes són les ‘famoses’ normes que Xavi introduirà al vestidor
Comparteix
El tècnic egarenc les ha comunicat als seus futbolistes durant el seu primer entrenament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a novembre 10, 2021 | 16:56
    Culé. novembre 10, 2021 | 16:56
    Molt bé SENYOR Piqué!
  2. Icona del comentari de: Culé. a novembre 10, 2021 | 16:56
    Culé. novembre 10, 2021 | 16:56
    Molt bé SENYOR Piqué!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa