Món Esport
Riqui Puig, el primer en infringir una de les normes de Xavi
  • CA

El futbolista del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona Riqui Puig hauria estat el primer en infringir una de les noves normes que ha imposat al vestidor Xavi Hernández des que s’ha convertit en entrenador blaugrana. Segons ha apuntat el periodista esportiu Miguel Rico, Riqui hauria utilitzat un patinet elèctric per desplaçar-se, cosa que, segons les normes de Xavi, posa en perill la seva integritat física. De la mateixa manera, els futbolistes del Barça també tenen prohibit realitzar activitats com esquiar o fer surf sense el permís del tècnic egarenc.

Si bé un viatge en patinet elèctric no sembla una activitat especialment perillosa, Rico també assegura que va infringir diverses normatives viàries, ja que al vehicle hi haurien anat dues persones i haurien estat a punt d’atropellar un vianant. Cal tenir en compte, però, que s’hauria caçat Riqui Puig amb patinet el mateix dia de l’arribada de Xavi al club i això podria explicar aquest comportament, ja que, o bé encara no coneixia les normes, o bé encara no les tenia clares. En qualsevol cas, les imatges molt habituals de futbolistes desplaçant-se amb patinets elèctrics s’haurien d’acabar amb el retorn de Xavi al Barça. Cada vegada que algun jugador trenqui una norma, haurà de pagar cent euros. A partir de la primera, la quantitat es multiplicarà per dos contínuament.

Sigui com sigui, la relació que s’establirà entre Xavi i Riqui Puig és un dels grans enigmes del Barça del futur més pròxim. Molts culers demanen que el migcampista català tingui més oportunitats, però fins ara no hi ha hagut cap entrenador que hagi confiat en ell. Ni Ernesto Valverde, ni Quique Setién, ni Ronald Koeman, ni fins i tot Sergi Barjuan han considerat que Riqui tingui les característiques adequades per tenir una rellevància destacada al primer equip del Barça.



Més notícies
Gerard Piqué celebra el seu gol contra la Reial Societat | FC Barcelona
El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
Notícia: El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
Comparteix
El central català ha estat el primer en presentar-se a l'entrenament
Xavi i Piqué, l'any 2009 | FC Barcelona
Piqué, la primera víctima de les estrictes normes de Xavi
Notícia: Piqué, la primera víctima de les estrictes normes de Xavi
Comparteix
El nou entrenador del Barça hauria vetat una entrevista del central català

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 11, 2021 | 08:40
    Anònim novembre 11, 2021 | 08:40
    Les normes estan per complir-les. Que no el Convoquin per Barça. Espanol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa