Món Esport
Primeres converses entre Messi i Laporta: molt bones sensacions
  • CA

Joan Laporta, nou president del Barça, ja ha posat fil a l’agulla a un dels seus objectius principals pels quals ha assumit la presidència del Futbol Club Barcelona. L’advocat barceloní ja s’hauria trobat amb Leo Messi en diverses ocasions per començar a pactar la renovació de l’argentí, segons ha informat Esport3.

Fins al moment, les sensacions de Laporta serien molt positives. Si bé el capità blaugrana tenia un peu i mig fora del club el darrer mes de setembre, les coses són molt diferents el dia d’avui. L’equip, sota les ordres de Ronald Koeman, rutlla. Hi ha un projecte carregat de joves amb molt futur i, a més a més, a la directiva hi ha una persona de la seva total confiança.

Sempre segons Esport3, Laporta i Messi haurien mantingut una conversa transcendental en el vol de tornada de Sant Sebastià, després de la victòria contra la Reial Societat en partit de Lliga. El joc desplegat pel Barça en aquella ocasió va ser espectacular i, de fet, aquest seria l’argument principal que el president estaria proposant a l’argentí: un projecte esportiu amb el qual tornar a guanyar títols.

Cal recordar que fa unes setmanes va transcendir una informació que assegurava que Messi i el seu pare havien estat a punt de reunir-se amb representants del PSG. En aquesta trobada haurien hagut de parlar sobre la nova vida de l’argentí a París, però Jorge Messi va suspendre la reunió quan Laporta va guanyar les eleccions. Amb tot, la renovació del capità sembla més a prop que mai.



Més notícies
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Laporta i Koeman, condemnats a entendre’s per Agüero
Notícia: Laporta i Koeman, condemnats a entendre’s per Agüero
Comparteix
El president el vol, però el tècnic neerlandès prefereix Memphis Depay
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Agüero s’apropa al Barça
Notícia: Agüero s’apropa al Barça
Comparteix
Ha fet oficial la marxa del Manchester City en una piulada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa