El futbolista argentí Sergio Agüero, més conegut com el Kun, ha escrit una piulada en la qual ha fet oficial i definitiva la seva marxa del Manchester City. El davanter finalitza contracte a final de temporada i no renovarà amb l’equip on ha jugat deu temporades i en el qual s’ha convertit en màxim golejador històric.

“He forjat un vincle indestructible amb tota la gent del club, que sempre portaré al cor”, escriu. També assegura que “continuaré donant-ho tot en el que queda de temporada per per guanyar títols i donar més alegries a la gent” i passa el relleu als seus companys: “ara els hi tocarà a uns altres mantenir el club en un lloc privilegiat, on mereix continuar”.

Com ja s’ha repetit en diverses ocasions, Joan Laporta estaria molt interessat en el fitxatge del Kun Agüero. El podria incorporar aquest estiu sense pagar res i reuneix algunes característiques bàsiques per ser jugador del Barça: és un davanter centre; té molta experiència, però ja podria assumir el rol de suplent; i, sobretot, és amic íntim de Leo Messi. Pel que fa al seu futur, el futbolista argentí diu: “Arribarà una nova etapa amb altres reptes pels quals em sento en plenitud”. Amb aquesta piulada es fa palès que el més probable és que ja estigui negociant amb algun club i, fins al moment, només ha transcendit un interès important per part del Barça, cosa que apropa el Kun a Barcelona. Ara bé, el PSG i la Juventus són els equips que sonen amb més força per sumar-se a aquesta cursa.



Més notícies
Pedri, Griezmann i Dembélé celebren un gol | FC Barcelona
Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland
Notícia: Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland
Comparteix
La junta directiva estaria elaborant una estratègia per incorporar el davanter noruec
Pep Guardiola, durant la seva etapa al Bayern | Europa Press
Una llegenda del Bayern explica el secret de l’èxit de Guardiola
Notícia: Una llegenda del Bayern explica el secret de l’èxit de Guardiola
Comparteix
Thomas Müller assegura que té cinc o sis plantejaments diferents per a cada partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa