Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland

La junta directiva estaria elaborant una estratègia per incorporar el davanter noruec

El possible fitxatge d’Erling Haaland pel Futbol Club Barcelona comença a passar d’un rumor a un interès real. Segons informa el diari Sport, la junta directiva de Joan Laporta començaria a veure amb bons ulls la incorporació del davanter noruec del Borussia Dortmund i, per aconseguir-ho, ja s’hauria elaborat un inici d’estratègia.

Així, Laporta estaria disposat a vendre Antoine Griezmann, Philippe Coutinho i fins i tot Ousmane Dembélé per poder reunir els 150 milions d’euros que la directiva consideraria necessaris per incorporar Haaland. Són els tres futbolistes pels quals el club està disposat a escoltar ofertes que podrien deixar una suma de diners més elevada a la caixa.

Els seus fitxatges van ser molt cars i en època prèvia a la pandèmia, així que no es podria recuperar el que es pagar en el seu moment, però sí que es podria treure una quantitat interessant. Val a dir que Coutinho és qui té més números de sortir, mentre que Dembélé podria arribar a convèncer la directiva si manté el nivell dels millors partits d’aquesta temporada, tot i que això també és el que li dona més cartell. De Griezmann es continua esperant molt més del que ha demostrat fins al dia d’avui.

En qualsevol cas, l’arribada de Haaland comença a ser gairebé prioritària i el Barça seria un dels clubs més ben posicionats per efectuar el seu fitxatge, sempre segons l’Sport. Malgrat que el Borussia Dortmund el va valorar en 200 milions d’euros, el club blaugrana considera que amb 150 ja podrien negociar.

Més informació

Nou comentari