Món Esport
Laporta acomiada un dels detinguts pel BarçaGate
  • CA

Joan Laporta ha dut a terme els primers acomiadaments en càrrecs importants dins de l’estructura del Futbol Club Barcelona des que n’és president. Les dues figures que hauran d’abandonar el club són Román Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics de l’entitat blaugrana, i Albert Soler, director de les seccions professionals.

Gómez Ponti, més enllà del seu càrrec que ocupava des del 2010 amb l’arribada de Sandro Rosell a la presidència, ha estat especialment d’actualitat durant les darreres setmanes per haver estat un dels quatre detinguts pel BarçaGate. Juntament amb Josep Maria Bartomeu, Jaume Masferrer i Òscar Grau, Gómez Ponti va passar per comissaria el dia 1 de març i en aquella ocasió es va negar a declarar. La jutgessa del cas l’ha tornat a citar i s’haurà de presentar als jutjats durant els pròxims mesos.

Per la seva banda, Soler va arribar al club el 2014, de la mà de Bartomeu. Estretament vinculat amb el PSOE, s’especula amb la possibilitat que es converteixi en nou president del Consell Superior d’Esports després de la dimissió d’Irene Lozano.

Aquests acomiadaments s’han produït a mitja temporada i de caràcter relativament urgent. Ferran Reverter reemplaçarà Soler al càrrec, mentre que Gómez Ponti havia de deixar el club tard o d’hora després del BarçaGate. Tanmateix, Òscar Grau, també detingut, i Patrick Kluivert, director de la Masia, s’espera que siguin acomiadats quan acabi la temporada.



Més notícies
Marcelo, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Marcelo presumeix de saltar-se el confinament i la Generalitat Valenciana el sanciona
Notícia: Marcelo presumeix de saltar-se el confinament i la Generalitat Valenciana el sanciona
Comparteix
Ell mateix ha publicat una imatge des de la platja
Fermín Cacho, a Barcelona 92 | RFEA
L’esport espanyol, tacat per les greus acusacions de dopatge a Barcelona 92
Notícia: L’esport espanyol, tacat per les greus acusacions de dopatge a Barcelona 92
Comparteix
Emiliano Fuentes, metge "dopador", assenyala directament Fermín Cacho

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Decisió encertada a març 29, 2021 | 15:08
    Decisió encertada març 29, 2021 | 15:08
    El fatxa alberto soler, fora del FC Barcelona, ja era hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa