Una llegenda del Bayern explica el secret de l’èxit de Guardiola

Thomas Müller assegura que té cinc o sis plantejaments diferents per a cada partit

Thomas Müller, davanter del Bayern de Munic des del 2008 i un dels màxims golejadors de la història de l’entitat, ha parlat sobre l’etapa del tècnic català Pep Guardiola al conjunt bavarès. L’atacant alemany s’ha desfet en elogis cap a l’entrenador de Santpedor i ha explicat què és el que feia -i el que segueix fent al Manchester City- per ser tan bo.

“Començàvem el partit amb un plantejament, però quan havien passat deu minuts ja l’havíem canviat”, comença, “Guardiola té cinc o sis plans alternatius a l’inicial”. Per tant, Müller considera que aquesta capacitat de preveure els diferents escenaris que pot tenir un enfrontament i la seva capacitat d’adaptar-se a cadascun d’ells és una de les claus del seu èxit.

A més a més, Müller també fa referència a la seva forma d’entrenar, la qual, basada en la intensitat, també és bàsica per entendre el gran rendiment dels conjunts dirigits pel tècnic de Santpedor. “Ens apretava a tots els entrenaments, no ens donava ni un minut de descans”, explica, “ho intentava tot per aconseguir triomfar”.

Més informació

Nou comentari