Fernando Alonso va haver d’abandonar a causa d’un sandvitx

Cas surrealista al primer Gran Premi de Fórmula 1 de la temporada

El primer Gran Premi de Fórmula 1 a Bahrain va acabar amb victòria del de sempre, de qui està cridat a superar Michael Schumacher com a corredor amb més Mundials de la història, Lewis Hamilton. També va ser el redebut de Fernando Alonso a la categoria reina de l’automobilisme, però el seu retorn no va ser el que somiaven els seguidors. El pilot asturià va haver d’abandonar quan tot just s’acaba de superar l’equador de la cursa.

En un primer moment no es va especificar el motiu pel qual va haver de retirar-se, només es va fer referència a problemes tècnics. Tanmateix, l’equip Renault Alpine ha comunicat que Fernando Alonso va haver d’abandonar perquè un paper que embolcallava un sandvitx es va introduir en el sistema de frens del vehicle.

Ho ha admès el mateix director tècnic d’Alpine, Marcin Budkowksi. “A la segona aturada vam veure que un paper d’embolcall de sandvitx havia quedat encallat en un dels conductes de fre. Això va causar les altes temperatures a les quals es va veure sotmès el vehicle i vam haver de retirar el cotxe per motius de seguretat”. No s’explica com va arribar aquell paper allà, però s’afirma que va ser la causa de l’abandonament d’Alonso

Més informació

Nou comentari