Món Esport
Triomf català al primer Gran Premi de MotoGP de la mà de Viñales
  • CA

El primer Gran Premi de la temporada de MotoGP, a Qatar, ha acabat amb molt bones sensacions pel que fa als pilots catalans gràcies a la victòria de Maverick Viñales. El corredor de Roses ha esdevingut vencedor gràcies a un gran final de cursa en el qual ha estat capaç de marcar un ritme impossible de seguir pels seus competidors i s’ha endut així els primers 25 punts de la temporada.

L’ha seguit Johann Zarco i tercer ha estat Francesco Bagnaia. El pilot italià ha aconseguit la pole però no l’ha pogut materialtzar en una victòria. L’actual campió del món, Joan Mir, ha finalitzat en la quarta posició, mentre que Fabio Quartararo ha estat cinquè.

Pel que fa a la resta de catalans, Àlex Rins, Aleix Espargaró i el seu germà Pol han estat sisè, setè i vuitè respectivament, en aquest ordre. Molt males notícies per a Àlex Márquez, que no troba la manera de fer-se un lloc a la categoria reina del motociclisme i en la primera cursa de la temporada ha hagut d’abandonar.

Marc Márquez continua sent baixa i no podrà córrer tampoc a la pròxima cursa, també a Qatar. Podria reaparèixer a Portugal, però la seva voluntat de prevenir al 100% no fa pensar en un retorn immediat i esplendorós. El seu rival predilecte, Valentino Rossi, ha acabat en la dotzena posició.



Més notícies
Fernando Alonso, pilot de Fórmula 1 | Europa Press
Retorn fallit de Fernando Alonso a la Fórmula 1
Notícia: Retorn fallit de Fernando Alonso a la Fórmula 1
Comparteix
El pilot asturià ha hagut de deixar la cursa per problemes amb el sistema de frenada
Yates, guanyador de La Volta | Volta a Catalunya
Adam Yates s’emporta la Volta a Catalunya
Notícia: Adam Yates s’emporta la Volta a Catalunya
Comparteix
Thomas de Gendt s'ha imposat a l'última etapa a Montjuïc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa