Món Esport
Laporta i Koeman, condemnats a entendre’s per Agüero
  • CA

El possible fitxatge del Kun Agüero pel Barça pot portar molta cua. El davanter argentí ja ha fet públic que no renovarà pel Manchester City i que abandonarà el club en el qual ha estat els darrers deu anys al final de temporada. Joan Laporta està molt interessat en ell i creu que seria una carta molt important a jugar per buscar la renovació de Leo Messi, cosa que és la seva prioritat.

Tanmateix, segons ha revelat el diari Sport, Ronald Koeman hauria rebutjat la incorporació d’Agüero, perquè posaria per davant el fitxatge de Memphis Depay, que també acaba contracte amb l’Olympique de Lió a final de temporada. És per això que, o bé cedeix un, o bé cedeix l’altre, però passi el que passi cap dels dos acabarà content amb el futur del Kun.

L’opció d’acabar portant ambdós futbolistes també està sobre la taula. El fet que els seus fitxatges siguin gratuïts és molt atractiu, però en aquest cas caldria alliberar posicions ofensives a l’equip. Sigui com sigui, Braithwaite, Trincao, Coutinho i fins i tot Griezmann i Dembélé podrien acabar deixant el Barça, cosa que facilitaria l’arribada d’altres davanters.



Més notícies
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Agüero s’apropa al Barça
Notícia: Agüero s’apropa al Barça
Comparteix
Ha fet oficial la marxa del Manchester City en una piulada
Coutinho, en un partit d'aquesta temporada | Europa Press
El desastre de Coutinho
Notícia: El desastre de Coutinho
Comparteix
El davanter del Barça ha hagut de viatjar al Brasil per passar una nova revisió del seu genoll

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa