La relació entre el futbolista brasiler Philippe Coutinho i el Barça sembla impossible de reconduir. El fitxatge més car de la història del club blaugrana no ha quallat mai a l’equip i està a anys llum de poder justificar el preu que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va pagar per ell el mercat d’hivern de la temporada 2017-2018.

Aquesta temporada havia tingut un inici lleugerament esperançador. En cas d’haver pogut mantenir el nivell dels cinc o sis primers partits de Lliga, Coutinho hauria pogut ser un futbolista útil per al conjunt dirigit per Ronald Koeman i es podria haver apropat al que s’esperava d’ell quan va arribar. Tanmateix, res més lluny de la realitat. De seguida va començar a mostrar la seva cara fosca i va recordar el pitjor Coutinho de tots, aquell que va haver de marxar cedit al Bayern de Munic perquè no tenia lloc al Barça. Així doncs, el seu inici de temporada va ser una confirmació del que el culer ja sabia.

Ara bé, tot va anar a pitjor, a molt pitjor, a finals d’any. De fet, en l’últim partit del 2020, contra l’Eibar al Camp Nou, Coutinho va caure lesionat. En un primer moment no s’esperava que fos una baixa especialment llarga, però a poc a poc es van anar agreujant els presagis. Quan ja han passat tres mesos, el davanter brasiler està lluny de recuperar-se. De fet, el club ha notificat que ha hagut de viatjar al Brasil per passar una nova revisió i veure què passa exactament amb el seu genoll.

La venda de Coutinho és una de les prioritats per la junta directiva de Joan Laporta. En cap cas podrà deixar a la caixa els prop de 160 milions d’euros que va costar. De fet, si la suma que es treu per ell s’apropa als 40 ja serà tot un mèrit. El que sí que és important, però, és alliberar els més de 20 milions d’euros que cobra per curs per poder fer un pas endavant en el gran repte d’aquest mercat de fitxatges: alleugerir la massa salarial.



Més notícies
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Agüero s’apropa al Barça
Notícia: Agüero s’apropa al Barça
Comparteix
Ha fet oficial la marxa del Manchester City en una piulada
Román Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics del Barça | Europa Press
Gómez Ponti, protagonista de l’etapa més fosca del Barça als jutjats
Notícia: Gómez Ponti, protagonista de l’etapa més fosca del Barça als jutjats
Comparteix
El ja excap dels serveis jurídics del club ha estat acomiadat per Joan Laporta

Comentaris

  1. Icona del comentari de: De moment una nit a març 30, 2021 | 15:32
    De moment una nit març 30, 2021 | 15:32
    Per obra i gràcia del bartomeu. Malgastar els diners dels altres era el seu esport preferit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa