Polèmica a Twitter per una broma de Laporta treta de context

Fonts de la candidatura asseguren que la noia amb qui s'ha fet la foto criticada té 30 anys

Un vídeo de Joan Laporta durant la jornada electoral a la presidència del Barça ha despertat la polèmica a les xarxes socials i als grups de WhatsApp. En les imatges en qüestió, que duren quinze segons, es pot veure l’expresident i actual candidat fent-se una fotografia amb una noia i, quan s’acomiaden, Laporta li diu “Quan facis divuit anys, truca’m”.

Amb aquestes imatges, que han corregut com la pólvora, ha esclatat la indignació. La interpretació ha estat que l’expresident s’estava insinuant a una noia menor d’edat. Tanmateix, fonts de la candidatura de Joan Laporta asseguren a El Món que es tracta d’una broma que s’ha “tret de context”.

La situació que s’explica des de la candidatura de Laporta és que la noia en qüestió no és menor d’edat i que realment té trenta anys. La mare de la noia li hauria fet just abans del vídeo una broma al candidat, en la que li deia que es fes una foto amb la seva “nena”, en to simpàtic. És per això, diuen, que Laporta ha seguit la broma de la mare i ha fet aquest comentari final.

Finalment, la mateixa afectada ha publicat una piulada en la qual ha confirmat aquestes informacions avançades per El Món. Té trenta anys, la broma s’ha tret de context i ha exculpat del tot Joan Laporta.

En qualsevol cas, el context amb el qual ha circulat el vídeo per les xarxes socials és ben diferent i són molts els qui s’han indignat amb l’expresident perquè han entès que es tractava d’una menor d’edat. És el cas d’Antoni Bassas, membre de la candidatura de Víctor Font, que ha retuitat una piulada molt dura contra Laporta. De fet, la mateixa candidatura Sí al futur de Font ha fet una piulada al respecte en la qual diuen que “condemnen totes les actituds masclistes”.

Captura de pantalla de Twitter
Més informació

Nou comentari