Piqué avergonyeix públicament Víctor Font

El futbolista li demana que no utilitzi la seva imatge per fer campanya

El central català del Barça Gerard Piqué està protagonitzant uns dies de màxima atenció a les xarxes socials. Després d’haver donat dues entrevistes a personatges del món d’Internet, com són el youtuber DjMaRiiO i l’streamer Ibai Llanos, ha encès Twitter en publicar una piulada en la qual ha carregat contra Víctor Font.

A partir d’un fragment de la seva conversa amb Ibai, tant Víctor Font com la candidatura de Sí al futur han publicat un vídeo en el qual utilitzen les paraules de Piqué per fer campanya al seu favor. Quan ho ha vist, el futbolista ha respost amb el següent missatge: “Víctor, amb tot el respecte, aquestes paraules no tenen res a veure amb el que intenteu transmetre en aquest tweet. Prego que l’elimineu i que no utilitzeu la meva imatge pel vostre benefici”. Piqué, per tant, acusa Font d’aprofitar-se d’ell per guanyar vots.

Quan Víctor Font ha llegit el missatge del futbolista, tant ell com el perfil de la candidatura de Sí al futur han eliminat les piulades en qüestió i s’han disculpat amb ell. Finalment, Piqué li ha donat les gràcies per retirar les publicacions, però el missatge del jugador del Barça s’ha fet viral i això podria deixar tocada la figura del candidat de Granollers, tenint en compte el pes de Piqué en el barcelonisme.

Més informació

Nou comentari