Gerard Piqué es burla dels caps de llista de Ciutadans i Vox, i Carrizosa li respon

El central del Barça ha reaccionat al debat electoral de TV3

El central del Barça Gerard Piqué ha estat molt atent al debat electoral de TV3 i ha revolucionat les xarxes socials quan ha fet un parell de piulades al respecte. En primer lloc, ha escrit: “Garriga, Carrizosa i unes palometes”. Ho ha fet en un moment en el qual els representants de Ciutadans i VOX s’estaven discutint l’un amb l’altre.

Carlos Carrizosa s’ha atrevit a respondre Piqué i la jugada li ha sortit extremadament malament. El candidat de Ciutadans ha contestat amb una correcció, “es diu crispetes, Gerard”, i amb una provocació, “jo me les guardo per al teu retorn a la selecció”. Quan ho ha vist, el futbolista l’ha deixat retratat: “Es diu ironia, Carles. Ànims”.

Finalment, Piqué ha tornat a carregar, aquest cop només contra VOX. Ho ha fet quan Ignacio Garriga ha desenvolupat un discurs populista amb la figura de l’“Antonio”, un suposat propietari d’un bar, com a protagonista.

Més informació

Comentaris

  carrichoza el borinot Febrer 10, 2021 2:28 pm
  el voltor carrichoza, està molt desesperat, es fotrà una ostia tan gran, ven merescuda. Per cert et caldrà buscar algun fatxa com tu, per poder veure la furia, a casa seva, potser de la patacada,t'hauràs de vendré les tv. I ja pots esperar sentat, el pique, no tornarà mai a la coja, abans el veuràs amb la selecció nacional catalana
   Josep Febrer 10, 2021 3:33 pm
   El Pique com sempre pisant fora de test. Àneu somiant
    Anònim Febrer 10, 2021 4:17 pm
    Pisant, åneu, quin nivell tan baix ..............retirat a les teves habitacions.

Nou comentari