Món Esport
Revelen el preu pel qual el Barça vendrà Coutinho a l’Aston Villa

Increïble, però cert. L’Aston Villa ha quedat satisfet pels serveis rebuts per Philippe Coutinho durant aquesta mitja temporada que ha jugat a Anglaterra i l’equip dirigit per Steven Gerrard ja negocia amb el Futbol Club Barcelona el traspàs del davanter brasiler. L’Aston Villa té una opció de compra de quaranta milions d’euros, la qual no s’executarà de cap manera. Tot i això, el Mundo Deportivo revela una oferta de l’entitat anglesa al Barça d’uns quinze milions d’euros. Aquesta proposta s’apropa molt a la xifra que la institució blaugrana estaria disposada a acceptar, que és de vint milions d’euros. Així doncs, el més probable és que si l’Aston Villa fa aquest petit esforç, Coutinho serà seu a partir del pròxim estiu.

Philippe Coutinho, un dels pitjors fitxatges de la història del Barça

Cal recordar que Philippe Coutinho acaba contracte amb el Barça l’estiu de 2023. És el salari més elevat de la plantilla i no entra als plans de Xavi Hernández de cap de les maneres. Així doncs, una venda per vint milions d’euros és una opció fantàstica per al club. En qualsevol cas, Coutinho continua sent un dels pitjors fitxatges de la història del Barça. La junta directiva de Josep Maria Bartomeu el va incorporar del Liverpool l’hivern de la temporada 2017-2018 a canvi de 135 milions d’euros i no ha justificat aquest preu ni de bon tros.

L’Aston Villa i Gerrard confien a recuperar la millor versió de Coutinho

La primera mitja temporada de Philippe Coutinho al Barça va ser correcta, ja que va marcar deu gols i va repartir sis assistències en vint-i-dos partits. El següent curs es va desinflar fins al punt que va marxar cedit al Bayern de Munic, on tampoc no va quallar, i les dues darreres temporades al Barça han estat un autèntic drama. Tanmateix, va aterrar a l’Aston Villa amb bon peu i de seguida va marcar quatre gols i va repartir tres assistències. Ara ja s’ha apagat una mica més, però el seu entrenador, Gerrard, és bon amic seu i té tota la seva confiança dipositada en el seu excompany, de qui creu que pot recuperar la seva millor versió. La insistència de l’entrenador anglès ha estat fonamental per entendre aquesta oferta de l’Aston Villa, la qual podria resoldre un dels grans problemes dels darrers mercats de fitxatges del Barça.



Més notícies
Philippe Coutinho, jugador de l'Aston Villa | Europa Press
La venda d’un dels jugadors del Barça que faria ingressar una milionada
Notícia: La venda d’un dels jugadors del Barça que faria ingressar una milionada
Comparteix
L'Aston Villa podria pagar 40 milions d'euros al Barça per Coutinho
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça veu perillar una milionada
Notícia: El Barça veu perillar una milionada
Comparteix
Les últimes actuacions de Coutinho a l'Aston Villa no permeten assegurar que els britànics paguin la seva opció de compra
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta pot recuperar vuitanta milions de les males decisions de Bartomeu
Notícia: Laporta pot recuperar vuitanta milions de les males decisions de Bartomeu
Comparteix
L'Atlètic de Madrid i l'Aston Villa estan disposats a pagar les clàusules de rescisió d'Antoine Griezmann i Philippe Coutinho, respectivament
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Al Barça li podrien caure 40 milions del cel
Notícia: Al Barça li podrien caure 40 milions del cel
Comparteix
L'Aston Villa sembla disposat a exercir l'opció de compra per Philippe Coutinho

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa