Món Esport
La venda d’un dels jugadors del Barça que faria ingressar una milionada

Steven Gerrard, actual entrenador de l’Aston Villa de la primera divisió anglesa, ha parlat sobre Philippe Coutinho, jugador que segueix sent propietat del Futbol Club Barcelona tot i vestir l’elàstica del club anglès. Coutinho va arribar a la Premier League per disputar els minuts que no gaudia al Camp Nou durant aquesta darrera temporada mitjançant una oferta de cessió amb opció a compra que caduca en poques setmanes.

Coutinho no va jugar ahir contra el Burnley

Gerrard veu amb bons ulls al jugador, ja que l’ha utitlitzat com a titular en tots els partits menys en dues ocasions. La darrera vegada que el futbolista va quedar-se a la banqueta va ser al partit d’ahir entre l’Aston Villa i el Burnley per decisió de l’entrenador. Aquest fet va suposar que els mitjans de comunicació britànics preguntessin al tècnic sobre si el club acabarà pagant l’opció de compra vigent pel jugador del Barça, que està valorada en 40 milions d’euros i que els blaugrana rebrien sense posar mala cara per un futbolista que mai va rendir a Barcelona com s’esperava d’ell.

Les paraules de Gerrard sobre Philippe Coutinho

El tècnic, va respondre que deixar al brasiler sense jugar al partit d’ahir no era cap estratègia per evitar els rumors de la compra que el club pot acabar realitzant per tal d’adquirir al jugador brasiler demostrant l’interés que el club manté en ell. “Evidentment, volem aquí a Coutinho”, va dir amb paraules textuals Steven Gerrard. Aquest és un missatge que agrada al barcelonisme, ja que en cas d’ingressar els 40 milions i desfer-se de la que suposa una de les fitxes més altes que paga el club als seus jugadors, donaria marge per maniobrar amb les masses salarials, com tanmateix suposaria poder buscar una nova peça per l’equip de Xavi de cara a la temporada vinent.

Les xifres de Coutinho a l’Aston Villa

Fins ara, Coutinho ha jugat 15 partits, ha marcat 4 gols i ha distribuït fins a 3 assistències als companys del seu nou equip. No obstant això, les xifres del jugador brasiler han anat baixant el seu rendiment, ja que porta sense participar en un gol des de fa més de dos mesos, fet que ha acabat generant dubtes a les oficines de l’Aston Villa per decidir si finalment acabaran pagant els 40 milions d’euros al Barça.

Els jugadors que tornaran al Barça

Amb l’endeutament econòmic del Futbol Club Barcelona, les incorporacions de nous jugadors que arribaran com a agents lliiures aquest estiu i la necessitat de fitxar un davanter centre amb gol per la temporada vinent, Xavi sap que primer haurà de fer calaix venent algun dels seus jugadors amb més mercat, un dels més assenyalats aquestes darreres setmanes ha estat Frenkie de Jong. L’holandés ha estat força irregular des de la seva arribada, i és que semblava que seria l’home insignea pel centre del camp un cop va aterrar a Barcelona. Però finalment, l’ex de l’Ajax d’Amsterdamno no s’ha acabat adaptant com tots ens esperavem.

Altres jugadors que el Barça hauria de vendre són Antoine Griezmann, que cal recordar que segueix a l’Atlètico de Madrid com a cedit després de formar part d’aquell boig vespre d’intercanvis a escassos segons d’arribar a la mitja nit del 31 d’agost, quan el període de traspassos tancava pels equips de La Lliga, on va arribar Luuk de Jong com a substitut del francés. També tornara Pjanic després que el propietari del Besiktas confirmés que el club turc no es quedarà amb el jugador un cop acabi el seu contracte com a cedit.

Per altra banda, Xavi també haurà de refer bona part de la defensa. Amb Christensen ja lligat i els darrers rumors de César Azpilicueta i Marcos Alonso que han agafat força a conseqüència de l’anunci oficial de la venda del Chelsea de l’oligarca rus, Roman Abramòvitx, al grup del copropietari dels LA Dodgers de la Major League de Bèisbol dels Estats Units. Lenglet i Umtiti tornen a ser els jugadors que el Barça vol posar al mercat el més aviat possible.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça veu perillar una milionada
Notícia: El Barça veu perillar una milionada
Comparteix
Les últimes actuacions de Coutinho a l'Aston Villa no permeten assegurar que els britànics paguin la seva opció de compra
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El missatge de Xavi a Ansu Fati abans del partit del Betis
Notícia: El missatge de Xavi a Ansu Fati abans del partit del Betis
Comparteix
Xavi Hernández, "Ansu té l'estrella, té gol. Potser un altre necessita tres o quatre ocasions, però Ansu té el gol."
Jordi Alba celebra el seu gol | La Liga
Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Notícia: Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Comparteix
El lateral certifica el gran objectiu de la temporada del Barça amb un golàs sobre la botzina al Betis
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Notícia: El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Comparteix
Gavi i el Barça s'aproximen a un acord després de reunir-se a la Ciutat Esportiva i es retrobaran la propera setmana per revisar les dades del contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa