Món Esport
El missatge de Xavi a Ansu Fati abans del partit del Betis
  • CA

L’entrenador del primer equip masculí de futbol del Barça, Xavi Hernández, ha parlat en roda de premsa per analitzar la victòria de l’equip després del gol sobre la botzina de Jordi Alba al camp del Betis per 2-1. El de Terrassa ha acabat satisfet amb el resultat, però també ha estat crític amb el joc del seu equip, que tot i guanyar a bona part dels millors equips de la zona alta de la classificació en els darrers mesos, ha demostrat ser molt irregular. “No hem estat constants i aquesta és la clau pels títols.”, ha dit públicament Xavi als mitjans de comunicació.

El Barça per la temporada vinent

Tanmateix, el tècnic del Barça s’ha pronunciat respecte a la temporada vinent sense donar molts detalls. “Estem començant a planificar la temporada vinent, però encara no ha acabat aquesta.” I és que el Barça avui ha assolit un dels objectius més importants per l’economia del club, que passava per la classificació a la Lliga de Campions de la temporada vinent que permetrà fer butxaca al club blaugrana per sortir de la situació actual.

Bones paraules pels capitans del FC Barcelona

Xavi també ha destinat bones paraules als jugadors del seu equip, alabant a Jordi Alba i Sergio Busquets pel sacrifici que estan fent per l’equip durant aquesta temporada, sent titulars indiscutibles des de l’arribada del de Terrassa i rendint tot i les molèsties que el de l’Hospitalet ha patit durant el partit. “L’ànima que li posa l’equip i el seu compromís és fantàstic. Els capitans han estat molt criticats, però tots volen guanyar. Estic molt content amb l’equip des del dia que vaig arribar.”, ha remarcat Xavi.

L’estrella que porta Ansu Fati

La roda de premsa també ha parlat del nom propi de la nit, el jove davanter Ansu Fati i la seva facilitat per veure porteria. “Ansu té l’estrella, té gol. Potser un altre necessita tres o quatre ocasions, però Ansu té el gol. Ahir vam treballar les finalitzacions pel partit d’avui i n’estic molt content.” L’entrenador del Barça, comenta que va intercanviar unes paraules amb el davanter el dia previ al partit, amb l’objectiu de motivar al jugador i animar-lo dient que a un jugador com ell, els gols li arribaran. “Li vaig dir que estigués tranquil, que marcaria gol. I així mateix ha estat.”

La classificació després del Betis – Barça

Amb aquest resultat, el Barça queda cinc punts per sobre del Sevilla, que encara ha de jugar el seu partit al camp del Villarreal i es distancia encara més de l’Atlètico, que queda vuit punts per sota marcant la zona Champions que el Barça ja ha deixat al sac i ben lligat.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El millor fitxatge del Barça pel tram final de la temporada
Notícia: El millor fitxatge del Barça pel tram final de la temporada
Comparteix
Ansu Fati, torna pel tram final de la temporada amb un gol que fa il·lusionar al barcelonisme.
Jordi Alba celebra el seu gol | La Liga
Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Notícia: Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Comparteix
El lateral certifica el gran objectiu de la temporada del Barça amb un golàs sobre la botzina al Betis
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Notícia: El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Comparteix
Gavi i el Barça s'aproximen a un acord després de reunir-se a la Ciutat Esportiva i es retrobaran la propera setmana per revisar les dades del contracte
Pep Guardiola, amb Xavi Hernández | Europa Press
Xavi es mulla sobre la remuntada del Madrid i parla de Guardiola
Notícia: Xavi es mulla sobre la remuntada del Madrid i parla de Guardiola
Comparteix
El tècnic egarenc ha defensat el seu amic i exentrenador i el seu estil de joc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa