Món Esport
Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland

El futur del davanter noruec Erling Braut Haaland comença esclarir-se. Durant les darreres setmanes s’han intensificat les reunions i trobades entre els clubs que el volen fitxar, el Borussia Dortmund, que és el seu actual equip, i el seu representant, Mino Raiola. De totes aquestes converses s’ha desprès que, clarament, els dos conjunts més ben posicionats per fitxar-lo, a molta distància dels altres, són el Manchester City i el Futbol Club Barcelona. De fet, el Reial Madrid està gairebé descartat de les negociacions, mentre que el Bayern de Munic, l’altre equip que sonava, està molt menys interessat en Haaland que Barça i City.

Haaland vol jugar al Barça

El Barça té la certesa que Haaland vol vestir-se de blaugrana. El jugador noruec té moltes ganes de viure en un país amb un clima més agradable que el del seu lloc d’origen o el d’Alemanya i Catalunya li ofereix aquesta possibilitat. A més a més, la refundació del projecte esportiu del club, capitanejada pel tècnic egarenc Xavi Hernández, també és un punt positiu per a la seva arribada. El Barça també ha tingut la capacitat de reunir una gran quantitat de diners per fer-li una oferta a la seva altura, amb la qual cosa el contracte no hauria de ser un problema. Totes aquestes condicions es reuneixen, aleshores, per quin motiu el Barça no és l’únic candidat per endur-se’l?

El factor Guardiola, diferencial

El problema principal que s’està trobant la junta directiva de Joan Laporta és, justament, un molt bon amic seu: Pep Guardiola. Si el club blaugrana té un bon projecte esportiu, un bon entrenador i una bona oferta, el Manchester City ho iguala i ho supera tot. Segons explica el Barça, Haaland està especialment seduït pels atractius futbolístics de Guardiola, un dels millors entrenadors de la història, i davant d’aquest factor, Laporta i el seu equip tenen poca cosa a fer. Malgrat que Xavi també agrada al noruec, el tècnic de Santpedor està un esglaó per sobre seu, de la mateixa manera que el City pot garantir un projecte esportiu i una quantitat de diners semblant o fins i tot superior a la del Barça. Haaland decidirà, però a hores d’ara ja estem parlant d’una final entre blaugranes i citizens i els anglesos tenen el factor Guardiola a favor.



Més notícies
Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE
Guardiola explica la gran diferència entre Laporta i Sandro Rosell
Notícia: Guardiola explica la gran diferència entre Laporta i Sandro Rosell
Comparteix
El tècnic català ha elogiat el seu amic i ha llançat un dard enverinat a l'expresident
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola explica les seves intencions amb Haaland
Notícia: Guardiola explica les seves intencions amb Haaland
Comparteix
El tècnic del Manchester City ha assegurat que "necessitem un davanter centre"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa