Món Esport
Guardiola voldria fitxar una de les joves estrelles del Barça

El defensa del Barça Ronald Araujo encara no ha renovat el seu contracte amb el club blaugrana. El vincle de l’uruguaià amb l’equip barcelonista finalitza a l’estiu del 2023. És cert que encara queda molt perquè expiri la relació contractual entre el futbolista i l’entitat culer, però el Barça vol tancar la renovació del sud-americà com abans millor per tal d’evitar un nou ‘cas Dembélé‘. El davanter francès va arribar a l’últim any de contracte sense allargar el seu vincle amb el club i en veure que tenia propostes més atractives per part d’altres equips va decidir no renovar.

De moment, Ronald Araujo sembla que ja ha despertat l’interès de grans clubs europeus segons diversos mitjans. L’últim equip en interessar-se pel central hauria estat el Manchester City, que dirigeix Pep Guardiola. De fet, el tècnic català s’ha reunit aquesta setmana amb Edmundo Kabchi, representant de Ronald Araujo. L’existència d’aquesta trobada va transcendir a les xarxes socials i això podria haver fet saltar les alarmes dins la directiva del Barça, que no vol que el defensa marxi del club.

Ronald Araujo va rebre una primera proposta de renovació per part del FC Barcelona al mes de gener, però el sud-americà no va acceptar aquesta oferta. Actualment, el defensa és un dels jugadors que menys cobra del Barça i el seu sou no arribaria ni al milió d’euros segons diversos mitjans. El central s’ha convertit aquesta temporada en un dels pilars blaugranes en la línia defensiva i vol que el club reconegui la seva importància dins el terreny de joc a través d’un augment considerable del seu salari. De fet, l’uruguaià és el segon defensa culer que més partits ha jugat aquesta temporada només superat per Gerard Piqué.

Les últimes informacions apunten que el Manchester City no seria l’únic conjunt anglès que està interessat en el central, ja que el Manchester United també seguiria de ben a prop al futbolista. Al mes de gener, alguns mitjans van parlar d’un possible interès del Reial Madrid en aquest defensa, però el president blanc, Florentino Pérez, hauria fet saber a Joan Laporta que aquests rumors no eren certs.



Més notícies
Sergi Roberto, futbolista del Barça | Europa Press
El Barça afronta un possible nou ‘cas Dembélé’
Notícia: El Barça afronta un possible nou ‘cas Dembélé’
Comparteix
Sergi Roberto també acaba contracte el proper mes de juny, i la seva renovació continua estant congelada
Ousmane Dembélé, futbolista del Barça | Europa Press
Dembélé guanya la partida a Laporta
Notícia: Dembélé guanya la partida a Laporta
Comparteix
Xavi Hernández comptarà amb ell malgrat les amenaces de càstig per part de la directiva

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa