Món Esport
El Barça afronta un possible nou ‘cas Dembélé’

Ousmane Dembélé ha generat moltes peripècies a Can Barça. Ha minvat els ànims de la directiva i l’afició blaugranes. El francès va arribar a l’equip fa quatre anys i mig a canvi d’un traspàs milionari que mai ha justificat. I el fet que acabi marxant lliure, sense cap moneda de canvi, és perjudicial en termes econòmics per un club que confiava en treure’n rèdit aquest passat mes de gener. Una situació complicada que, si bé amb circumstàncies diferents, es repetirà aviat.

Perquè Dembélé no és l’únic futbolista blaugrana que acaba contracte el proper juny. També ho farà Sergi Roberto. La situació del reusenc està, hores d’ara, congelada. Si bé Xavi Hernández va avançar en roda de premsa que compta amb ell, jugador i directiva encara no s’han trobat. El club ha posposat l’operació les darreres setmanes. Fins ara, previsiblement. Perquè, segons apunta Mundo Deportivo, es reuniran amb el representant del futbolista, Josep Maria Orobitg, aquest mes.

Actualment, Sergi Roberto ja és lliure de negociar amb qualsevol equip. Tot i això, la lesió que arrossega -no juga des de l’últim partit de Ronald Koeman a la banqueta blaugrana- complica unes possibles conversacions. A més, Roberto és culer de tota la vida i vol continuar sent-ho.

Si uns i altres no s’entenguessin, el català podria tenir unes altres portes obertes. Podria viatjar cap a les illes britàniques i retrobar-se amb l’home que el va fer debutar al futbol professional. I és que, segons el diari Sport, Pep Guardiola i el seu Manchester City van preguntar al Barça sobre la situació de Sergi Roberto l’estiu passat. Però poc després, l’internacional amb Espanya va expressar que estava “esperant la proposta del club” i que “renovarà a la baixa”.

Roberto va començar sent una peça clau del Barça post Messi, registrant dos gols i una assistència a les tres primeres jornades de Lliga. Va actuar com a lateral, carriler i interior. Però va caure lesionat en la fatídica derrota al camp del Rayo Vallecano, i des de llavors compta els dies per estar ja disponible per Xavi Hernández. I per prendre una decisió sobre el seu futur.



Més notícies
Ousmane Dembélé, futbolista del Barça | Europa Press
Dembélé guanya la partida a Laporta
Notícia: Dembélé guanya la partida a Laporta
Comparteix
Xavi Hernández comptarà amb ell malgrat les amenaces de càstig per part de la directiva
Dani Alves, jugador del Barça | Europa Press
Alves contradiu Laporta i es mosqueja amb Xavi
Notícia: Alves contradiu Laporta i es mosqueja amb Xavi
Comparteix
No vol castigar Dembélé i vol jugar l'Europa League

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vicenç a febrer 06, 2022 | 10:35
    Vicenç febrer 06, 2022 | 10:35
    Aquest desgraciaet ja pot anar ATPC a veure un acaba jugant si és que hi ha algun equip que el vulgui

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa