Món Esport
Alves contradiu Laporta i es mosqueja amb Xavi

Dani Alves és un jugador molt estimat per part de tota l’afició culer. El seu rendiment entre el 2008 i el 2016 va ser excels i el record que va deixar és immillorable. És per això que, malgrat que ja tingui 38 anys, els aficionats del Barça han aprovat el seu retorn al Futbol Club Barcelona. Un cop ha pogut debutar, ha demostrat tenir un gran compromís amb l’equip, cosa que li ha valgut perquè el seu entrenador i excompany, Xavi Hernández, l’hagi utilitzat en totes les ocasions que li ha estat possible. La seva relació amb el míster és excel·lent, de la mateixa manera que ho és amb el president Joan Laporta, però darrerament han succeït dos fets que han dificultat una mica tot aquest bon rotllo.

Mosquejat amb Xavi per l’Europa League

Xavi ha decidit no inscriure Alves a l’Europa League. Havia de triar un dels quatre nous fitxatges i l’ha escollit a ell en comptes de Ferran Torres, Adama Traoré o Aubameyang. Segons el diari Sport, al lateral brasiler li ha costat molt digerir aquesta decisió. Públicament, en una entrevista amb Vamos, ha afirmat que ho entén i que continua totalment compromès amb el club, però, sempre segons l’Sport, no s’ha pres gens bé quedar-se fora d’un torneig que té ganes de jugar, sobretot pel fet que és un futbolista tan competitiu que no es vol perdre res. En totes les bones relacions sempre hi ha moments difícils.

No comparteix la decisió de castigar Dembélé

Pel que fa a Laporta, Alves ha manifestat una opinió que és contrària a la del president. En la mateixa entrevista amb Vamos que ja s’ha mencionat, el lateral brasiler ha assegurat que “hem de ser més intel·ligents amb la situació de Dembélé i aprofitar el jugador que tenim amb nosaltres”. Per tant, Alves creu que no s’ha de castigar l’extrem francès pel fet que no vulgui renovar i que marxi gratuïtament al final d’aquesta temporada. Tampoc no és cap daltabaix, però és la primera veu del vestidor que es manifesta i ho fa per portar la contrària al president.



Més notícies
Dembélé i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Dembélé es confirma com a enemic públic número u del Barça
Notícia: Dembélé es confirma com a enemic públic número u del Barça
Comparteix
El club està decebut i molt dolgut amb el comportament del futbolista
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi ja ha decidit quin fitxatge descartarà a l’Europa League
Notícia: Xavi ja ha decidit quin fitxatge descartarà a l’Europa League
Comparteix
La UEFA permet inscriure-hi fins a tres nous futbolistes a aquestes alçades de la temporada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a febrer 05, 2022 | 14:43
    Anònim febrer 05, 2022 | 14:43
    Cómo CULÉ DÉ ❤️ CORAZÓN me ha sentado "muy mal", Fatal que Xavi no llevé a la★Europe League ★a" DANI ALVES " Ama al BARÇA, Siente los Colores y él Escudo DENTRO DE SU SER. Tiene 38 Años, pero tiene una Energía, Vitalidad, y Fortaleza, Y DaTodo Por Su Equipo. Ha sido un GRAN JUGADOR, y aún lo sigue siendo. Futbolísticamente está Súper en Forma, más que muchos Jóvenes, cómo hemos podido ver en los Partidos q ha Jugado. ★A DANI ALVES, LO IBA A FICHAR UN EQUIPO CONOCIDO DÉ BRASIL, YA TENÍAN UN PREACUERDO CON EL PRESIDENTE,Y DANI LE LLAMÓ Y LE DIJO Q NO PODÍA JUGAR CON ELLOS, ×QUE EL BARÇA ESTABA MAL, Y QUERÍA AYUDARLES. EL PRESI LE DIJO, SI ÉS PARÁ AYUDAR AL BARÇA VETE.★ Referente a DEMBELE, no lo quiero en él BARÇA, NO TENÍA Q ESTAR YA. Y sí XAVI, lo pone a Jugar sin importarle la Opinión dé los AFICIONADOS CULÉS q él 99% queremos a DEMBELE, fuera dél Club. (XAVI "OUT" DÉL BARÇA) Un Entrenador como él sé comporta, no lo queremos en Nuestro Club.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa