Món Esport
Dembélé es confirma com a enemic públic número u del Barça

Durant dos dies seguits, Joan Laporta ha afrontat rodes de premsa com a president del Futbol Club Barcelona. Tant en la primera, per presentar els resultats de l’informe Forensic, com en la segona, per presentar Adama Traoré com a nou fitxatge blaugrana, un actor secundari s’ha colat entre els protagonistes de l’acte. Es tracta del davanter francès Ousmane Dembélé, que des que no ha volgut renovar, ni marxar en el mercat d’hivern, s’ha convertit en l’enemic públic número u del club, per molt que continuï formant part de la plantilla.

Si bé en la primera roda de premsa Laporta ja es va mostrar “dolgut i sorprès” per les decisions que havia anat prenent Dembélé, totes en detriment dels interessos del club, en la segona ha estat molt més contundent. Malgrat que es tractava de la presentació d’Adama, el president blaugrana no ha tingut cap dubte a respondre totes les preguntes que se li han fet sobre el francès i s’ha esplaiat amb tota mena de detalls. La sensació és que Laporta volia marcar perfil de club i deixar molt clar que no es pot jugar amb el Barça sense rebre després cap mena de conseqüència.

“No entenem la posició del jugador. La respectem, però no l’entenem. No l’acceptem. Volem jugadors amb una bona actitud. Si no vol renovar, ell sabrà, però s’ha d’atendre a les conseqüències”. Amb aquestes paraules tan contundents Laporta ha mostrat la postura del club davant d’aquesta situació. Això sí, ha deixat clar que la decisió sobre si ha de jugar o no la prendrà Xavi Hernández, que per això és l’entrenador, tot i que ha insinuat que és probable que es quedi a la graderia. De fet, tampoc no ha volgut descartar la possibilitat que se l’acabi acomiadant de forma unilateral, cosa que suposaria pagar-li el sou que li queda per cobrar, però deixaria d’estar a l’equip.



Més notícies
Dembélé i Xavi, al vestidor del Barça | FC Barcelona
Dembélé, a prop de sortir-se novament amb la seva
Notícia: Dembélé, a prop de sortir-se novament amb la seva
Comparteix
Xavi Hernández s'estaria plantejant la possibilitat de reincorporar-lo a les convocatòries
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Notícia: El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Comparteix
Segons el diari As, la intenció del club és que el davanter francès no segueixi fins al juny

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa