Món Esport
Dembélé, a prop de sortir-se novament amb la seva

Ousmane Dembélé deixarà de ser jugador del Futbol Club Barcelona d’aquí a cinc mesos, quan acabi el mes de juny d’aquest 2022. Mentre no hi hagi cap gir totalment inesperat dels esdeveniments i hi hagi un acord de renovació, el davanter francès marxarà gratuïtament de l’entitat blaugrana quan finalitzi aquesta temporada. Com que tampoc no va accedir a deixar el Barça durant el mercat de fitxatges d’hivern, Dembélé ha estat castigat per part del club i del seu tècnic, Xavi Hernández, a quedar-se fora de la dinàmica de joc del primer equip. D’aquesta manera, des que s’ha conegut la decisió del francès de no renovar, no ha entrat a cap altra convocatòria.

Ara bé, això podria canviar de forma imminent. Segons informa el diari Sport, l’entrenador egarenc blaugrana s’estaria plantejant la possibilitat de reincorporar-lo a la dinàmica del primer equip per no tenir-lo desaprofitat i castigat durant els prop de quatre mesos que queden de temporada. Tenir un futbolista al vestidor amb aquesta situació és molt desagradable per a tota la plantilla, així que Xavi podria canviar el seu modus operandi amb Dembélé pel bé de l’equip.

La decisió final del tècnic català es coneixerà durant aquesta setmana, just abans del partit contra l’Atlètic de Madrid del diumenge 6 de febrer. Sempre segons el diari Sport, si Xavi l’incorpora a la convocatòria per a aquest duel, voldrà dir que a partir d’ara Dembélé tornarà a jugar. De totes maneres, és probable que no compti amb gaires minuts en cas que això acabi passant. L’arribada d’un extrem dret com Adama Traoré i el fet que Ferran Torres pugui ocupar també aquesta posició fa que, pel futur de l’equip, el davanter francès es limiti a ser un revulsiu. El projecte de Xavi és a anys vista, així que un jugador que ha de marxar de forma imminent no hauria de ser el protagonista d’aquest final de temporada.



Més notícies
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Notícia: El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Comparteix
Segons el diari As, la intenció del club és que el davanter francès no segueixi fins al juny
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
VÍDEO | Discurs exemplar de Piqué en defensa del català
Notícia: VÍDEO | Discurs exemplar de Piqué en defensa del català
Comparteix
"A vegades sembla que a Catalunya no s'estudia el castellà", ha explicat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: VICTOR a febrer 02, 2022 | 12:12
    VICTOR febrer 02, 2022 | 12:12
    Això no és sortir-se amb la seva. Ha forçat la pitjor sol.lució per tothom i al final serà ell el que hi sortirà perdent més. Un jugador que no pot jugar més de 10 partits sense lesionar-se, quan més jugui, més probabilitats d'arribar al juny lesionat i sense contracte.
  2. Icona del comentari de: ton c. a febrer 02, 2022 | 15:42
    ton c. febrer 02, 2022 | 15:42
    quan fotràn un cop de puny damunt la taula aqueta gent del Barça. Aquest xicot l´haurien de convocar cada setmana i cada partit, i no jugar ni un minut que s´ho miri, a veure si n´apren home. Us ha pres el pel tant ell com el seu representant ja fa temps.
  3. Icona del comentari de: Lluís Gutiérrez a febrer 02, 2022 | 17:44
    Lluís Gutiérrez febrer 02, 2022 | 17:44
    Soc molt dolent, però no m'importaria que es tornés a lesionar... A més a més, altres jugador haurien de tenir sempre preferència davant d'ell.
  4. Icona del comentari de: Soci FCB a febrer 03, 2022 | 11:54
    Soci FCB febrer 03, 2022 | 11:54
    Que jugui davant de la.equip de Simeone que picant molt .si es lesiona es problema seu .però que jugui els 90 minuts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa