Món Esport
Les increïbles paraules de Guardiola sobre Messi

Pep Guardiola, entrenador català del Manchester City, ha concedit una extensa entrevista al mitjà argentí Telemundo Deportes per analitzar diversos aspectes tant de l’actualitat del món del futbol com de la seva carrera. Com no podia ser d’una altra manera, ha parlat de la seva etapa al Futbol Club Barcelona, lloc on va tocar el cel, ja que va conquerir un sextet i dues Champions League, cosa que no ha pogut repetir mai ni amb el Bayern de Munic, ni amb el mateix City. Ningú no dubta que continua sent el millor o un dels millors entrenadors del món, però el cert és que mai no ha estat capaç d’assolir l’excel·lència de la mateixa manera que ho va fer a can Barça.

Pep Guardiola es desfà en elogis cap a Leo Messi

Preguntat sobre aquells anys màgics entre 2008 i 2012, Guardiola té clar quin és el secret de l’èxit: Leo Messi. El tècnic de Santpedor s’ha desfet en elogis cap al futbolista argentí i ha explicat que sense ell, les coses haurien anat d’una altra manera: “Messi ho significa tot a la meva carrera. Em va fer ser més competitiu. En aquell moment en el Barça hi havia un grup increïble de jugadors. Molts eren estrelles, però és que a més a més es va generar una química que només passa una vegada a la vida. Vam guanyar moltíssimes coses. Ara bé, sense Messi no hauríem guanyat tant”. D’aquesta manera, ha fet les delícies de l’audiència argentina de Telemundo Deportes.

D’altra banda, també ha parlat sobre la possibilitat que Messi pugui guanyar el Mundial de Qatar amb l’Argentina. Aquestes han estat les declaracions del tècnic de Santpedor: “Tant de bo que Messi arribi bé físicament al Mundial. Ho donarà tot, n’estic segur. No vaig parlar amb ell després de la Copa Amèrica, però segur que va ser un gran alliberament per a ell. No és fàcil ser Messi en el món del futbol i tampoc no ho és en el vostre país, vist des de fora”. A més a més, Guardiola també ha desmentit que en algun moment estigués a punt d’entrenar la selecció argentina.



Més notícies
Klopp i Guardiola, després del City-Liverpool | Europa Press
Guardiola i Klopp fan un gran homenatge al futbol (2-2)
Notícia: Guardiola i Klopp fan un gran homenatge al futbol (2-2)
Comparteix
El Manchester City i el Liverpool han empatat en un partit espectacular que deixa la Premier League igual d'emocionant
Juan José Concina, exsecretari de Newell's i Cristian D’Amico, exvicepresident de Newell's, donen a Leo Messi, futbolista del PSG, una samarreta de Newell's l'any 2019 | @Newells
Així planifiquen el retorn de Messi al club de la seva infància
Notícia: Així planifiquen el retorn de Messi al club de la seva infància
Comparteix
El president de Newell's Old Boys ha anticipat les mesures que prendran per fer-ho possible

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quim a abril 14, 2022 | 14:30
    Quim abril 14, 2022 | 14:30
    Si senyor: Pep feliçitats per la teva sincerita
  2. Icona del comentari de: El reverendo a abril 21, 2022 | 17:50
    El reverendo abril 21, 2022 | 17:50
    Ets el millor del món, un exemple.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa