Món Esport
Així planifiquen el retorn de Messi al club de la seva infància

Lionel Messi és el futbolista més gran del futbol contemporani i un dels millors, si no el millor, de la història. Parlar de Messi significa parlar d’un geni. D’un home que ha estat capaç de batre quasi tots els rècords i de deixar obres d’art per a les retines de tots els i les amants del futbol. D’un jugador que ho ha guanyat quasi tot amb el Futbol Club Barcelona i amb la selecció argentina. Tot i això, malgrat haver debutat professionalment amb la samarreta blaugrana, Messi va començar a donar puntades a la pilota en un equip argentí, el Newell’s Old Boys. I ara, el seu president somnia amb el seu retorn.

Des que el quatre cops guanyador de la Champions va fer-se un nom a l’elit, els aficionats de l’equip de Rosario van començar a demanar això. Això es va omplir de realisme quan l’any 2013, en una entrevista al canal de televisió ESPN, va assegurar que es volia retirar precisament a Newell’s, d’igual forma que el 2015. Que es volia retirar en l’equip que va deixar el 2000 per aterrar a Barcelona i fer història a Europa.

La millora d’infraestructures que caldrà fer perquè Leo Messi retorni a Newell’s Old Boys

Ara, Ignacio Astore, president de l’entitat argentina, ha anunciat, en una entrevista al programa Pura pasión de l’emissora argentina La Red Rosario, que aquesta ja prepara el retorn de l’argentí: “A aquesta institució l’han fet gran els jugadors i tècnics que hi han passat i futbolistes que segueixen jugant, com ara Messi. Volem expandir la marca Newell’s. Tant de bo que vingui, però dependrà d’ell i del preparat que estigui el club”.

En aquesta línia, Astore ha assegurat que “perquè vingui Messi la institució s’ha de preparar, com en qualsevol esdeveniment. Hem de fer un salt d’actualització a l’estadi, i ha d’estar d’acord amb els estadis del món i del nivell nacional. Ens reunim amb gent de La Plata [província argentina] pensant en una restauració no només de la tribuna sinó també de les llotges i les sortides. Necessitem actualitzar l’estadi, i també estem pensant en una nova tribuna. Newell’s cedeix part de la infraestructura per als Jocs Sud-americans i aquest capital servirà per millorar les instal·lacions del club”.

Les llegendes que han jugat a Newell’s Old Boys anteriorment

Si bé Newell’s Old Boys no és un dels equips més grans del país, sí que, tal com Astore diu, hi han passat grans jugadors. Més enllà de Messi, a les categories inferiors, també ho han fet, en el primer equip, llegendes com Diego Armando Maradona (la temporada 1993-1994), Mauricio Pochettino (entre el 1988 i el 1994), el Tata Martino (entre el 1980 i el 1990, entre el 1991 i el 1994 i entre el 1995 i el 1996), l’exespanyolista Maxi Rodríguez (entre el 1999 i el 2002, entre el 2012 i el 2017 i entre el 2019 i el 2021) o el gran golejador Gabriel Batistuta (el curs 1988-1989).



Més notícies
Joan Laporta celebra la Copa amb Messi | Europa Press
Laporta canvia la seva versió sobre un possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Laporta canvia la seva versió sobre un possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
"Si ell vol parlar amb mi per tornar, jo estaré encantat", ha assegurat
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Un campió del món argentí es pronuncia sobre l’estat d’ànim de Messi
Notícia: Un campió del món argentí es pronuncia sobre l’estat d’ànim de Messi
Comparteix
Mario Kempes l'encoratja a resoldre el seu futur al PSG i dubta que el Barça el pugui rebre "amb els braços oberts"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a abril 06, 2022 | 11:24
    Culer emprenyat. abril 06, 2022 | 11:24
    Que hi vagi i..... que s'hi quedi. Al Barça no li hi volem de cap de les maneres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa