Món Esport
El Barça ja li ha trobat substitut a Dembélé

El Futbol Club Barcelona hauria tancat un acord amb l’extrem dret brasiler Raphael Dias, més conegut com a Raphinha, que actualment milita a les files del Leeds United. Així ho han assegurat els dos diaris esportius principals de Barcelona, Mundo Deportivo i Sport, que afirmen que el jugador està totalment convençut de voler fitxar pel Barça i que no escoltarà cap altra oferta. Ara, però, la tasca principal del futbolista serà parlar amb el seu club perquè el deixi marxar a canvi d’un pacte realista amb l’entitat blaugrana, que no pot plantejar-se operacions multimilionàries. De moment, la institució culer hauria posat uns 35 milions d’euros sobre la taula i el nom d’Óscar Mingueza.

L’agent de Raphinha és l’exjugador del Barça Anderson Luis de Souza, més conegut com a Deco, qui hauria estat una peça fonamental per facilitar l’acord entre les dues parts. Deco manté una molt bona relació amb el president culer Joan Laporta i, de fet, té una funció dins del club, que és la de captar jugadors brasilers i portuguesos. Tanmateix, no està en nòmina del Barça, així que no hi ha cap conflicte d’interessos legal. Raphinha hauria acceptat la política salarial actual blaugrana, que consisteix a rebre un sou base relativament baix i engreixar-lo amb variables que augmenten en funció del rendiment. El davanter brasiler té 25 anys i destaca per la seva capacitat de superar jugadors en les lluites individuals.

El fitxatge de Raphinha dona pistes sobre el futur de Dembélé

Aquestes operacions tan avançades amb Raphinha indiquen que el Barça dona per feta la marxa de l’extrem dret francès Ousmane Dembélé. Malgrat que els darrers dies s’ha especulat amb una possible nova negociació que donés pas a una renovació, el fet que ja s’hagi pactat un fitxatge d’un futbolista que juga a la seva posició demostra que el Barça no hi confia gaire. També caldrà saber què passa amb Adama Traoré, qui podria quedar-se al club blaugrana a canvi de trenta milions d’euros a partir de l’estiu vinent. Així doncs, a l’entitat culer li queda molta feina per fer per encaixar totes les peces dels extrems.



Més notícies
Oleksandr Zinchenko, jugador del Manchester City | Europa Press
El Barça podria fitxar el jugador que va desitjar la mort de Putin
Notícia: El Barça podria fitxar el jugador que va desitjar la mort de Putin
Comparteix
Ferran Torres ha recomanat a la directiva del Barça el fitxatge d'Oleksandr Zinchenko
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça estaria a prop de tancar la primera sortida del pròxim curs
Notícia: El Barça estaria a prop de tancar la primera sortida del pròxim curs
Comparteix
Francisco Trincao podria marxar cedit a la lliga portuguesa si no continua al Wolverhampton

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa