Món Esport
El Barça podria fitxar el jugador que va desitjar la mort de Putin

El Barça està buscant des de fa temps un recanvi de garanties de Jordi Alba. El lateral esquerre blaugrana ho està jugant tot durant aquesta temporada i, pràcticament, no té descans, ja que l’equip de Xavi Hernández no disposa de cap altre futbolista que jugui en aquesta demarcació. Per tant, una de les prioritats de la direcció esportiva culer de cara al pròxim estiu és reforçar el costat esquerre de la defensa. Durant les últimes setmanes, ja han aparegut alguns noms que contempla el FC Barcelona per reforçar aquesta posició. És el cas del jugador del Benfica Alejandro Grimaldo o el futbolista del Red Bull Leipzig Angeliño. Ara, la directiva barcelonista podria haver afegit un altre nom a la llista seguint la petició d’un dels seus jugadors.

Ferran Torres recomana a Zinchenko

El portal especialitzat en fitxatges Fichajes.net assegura que el davanter del Barça Ferran Torres ha recomanat a la direcció esportiva del club el fitxatge d’Oleksandr Zinchenko, jugador del Manchester City. Tots dos futbolistes van compartir vestidor a l’equip skyblue durant temporada i mitja. El jugador ucraïnès no està comptant amb molts minuts durant la present temporada, ja que l’opció prioritària de Pep Guardiola al lateral esquerre és Joao Cancelo. A més, el diari anglès The Sun afirma que el conjunt citizen està treballant per reforçar aquesta mateixa demarcació el pròxim estiu amb l’arribada de Tyrick Mitchell, que milita al Crystal Palace. Si s’acabés materialitzant aquesta operació, Zinchenko hauria de buscar una sortida, ja que no tindria lloc al seu equip actual.

Aquest futbolista va arribar al Manchester City fa cinc anys després de protagonitzar una bona temporada amb el PSV Eindhoven amb tan sols 20 anys. El lateral esquerre no ha arribat a consolidar-se com a titular indiscutible en cap dels seus cursos al Regne Unit, però sempre ha disposat de molts minuts i ha jugat la majoria dels partits encara que fos com a suplent.

Va desitjar la mort de Putin

Zinchenko ha estat protagonista en les últimes setmanes després d’haver expressat la seva indignació amb la invasió que ha patit el seu país natal per part de Rússia. El defensa es va dirigir a través d’Instagram al president rus, Vladimir Putin, amb les següents paraules: “Espero que et moris de manera dolorosa, monstre”. La plataforma va acabar eliminant aquest missatge en considerar que incomplia les seves normes i Zinchenko va denunciar que se sentia censurat.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez ensenya la porta de sortida al capità del Madrid
Notícia: Florentino Pérez ensenya la porta de sortida al capità del Madrid
Comparteix
Marcelo Vieira no ha rebut cap proposta per renovar i acaba contracte aquest any
Imatge dels jugadors de La Masia amb Xavi Hernández i Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça burxa l’Espanyol a les xarxes socials
Notícia: El Barça burxa l’Espanyol a les xarxes socials
Comparteix
Els pericos no accepten que el club blaugrana defineixi Ferran Jutglà com un jugador de La Masia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa