Món Esport
El Barça burxa l’Espanyol a les xarxes socials

El Barça ha publicat en les últimes hores a les seves xarxes socials una fotografia amb els setze futbolistes formats a La Masia que han jugat amb el primer equip durant aquesta temporada. Tots ells estaven acompanyats pel president del FC Barcelona, Joan Laporta, i l’entrenador culer, Xavi Hernández. Els jugadors que integraven la imatge eren els següents: Eric García, Nico González, Adama Traoré, Alex Balde, Ronald Araujo, Óscar Mingueza, Ferran Jutglà, Gavi Páez, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ansu Fati, Riqui Puig, Abde Ezzalzouli i Arnau Tenas. Aquest últim no ha arribat a debutar amb el primer equip, però participa en totes les convocatòries com a tercer porter.

Aquesta fotografia no ha agradat gens a alguns aficionats de l’Espanyol. El motiu que ha provocat les protestes per part dels pericos és la presència de Ferran Jutglà en la imatge. Els seguidors d’aquest equip no entenen com el Barça diu que aquest jugador es va formar a La Masia quan pertanyia al filial blanc-i-blau fins a l’any passat. De fet, el davanter va formar part de les categories inferiors de l’Espanyol durant deu temporades. El davanter va abandonar la disciplina perica durant el darrer mes de juny després de no arribar a un acord amb la directiva del conjunt català per renovar el seu contracte. Segons ‘La Grada’, el motiu que va provocar la marxa de Ferran Jutglà fou que el jugador volia fer el salt al primer equip i el club blanc-i-blau no el veia preparat. Per tant, el futbolista de Sant Julià de Vilatorta va decidir marxar.

No és la primera vegada

Els seguidors de l’Espanyol ja s’han molestat en més d’una ocasió per com el Barça defineix a Ferran Jutglà. Fa dos mesos, l’atacant va marcar en la victòria del primer equip culer sobre el Linares Deportivo a la Copa del Rei. Llavors, el FC Barcelona va compartir una fotografia del jugador a les xarxes socials juntament amb les paraules “marca de la casa”. Això no va fer cap gràcia als pericos, que també van carregar contra el conjunt barcelonista i van recordar que aquest futbolista es va formar en les categories inferiors de l’equip blanc-i-blau.



Més notícies
Imatge del projecte de l'Espai Barça | Europa Press
L’Espai Barça podria endarrerir-se a causa de la invasió a Ucraïna
Notícia: L’Espai Barça podria endarrerir-se a causa de la invasió a Ucraïna
Comparteix
El president del Barça, Joan Laporta, explica que la guerra està produint l'encariment dels materials
Imatge d'aficionats de 'La Roja' a l'RCDE Stadium | Selecció espanyola
El feixisme i l’anticatalanisme, presents al partit d’Espanya a Barcelona
Notícia: El feixisme i l’anticatalanisme, presents al partit d’Espanya a Barcelona
Comparteix
Alguns aficionats van proferir càntics feixistes i anticatalanistes i portaven banderes espanyoles amb el símbol de l'àliga

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tururut-ginjola a març 27, 2022 | 13:52
    Tururut-ginjola març 27, 2022 | 13:52
    El Ferran Jutglà va tenir la oportunitat i el bon senderi de fitxar pel Barça en el moment oportú. D'altres es van quedar am la boca oberta i ensalivant. Solució: que trobin un consolador.
  2. Icona del comentari de: Vendetta a març 27, 2022 | 23:49
    Vendetta març 27, 2022 | 23:49
    Akets de cornella sempre ploran a 2 nois es el vostre lloc natural

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa