Món Esport
El Barça estaria a prop de tancar la primera sortida del pròxim curs

El Barça podria resoldre el futur més immediat d’un dels seus futbolistes en els pròxims dies. Es tracta de Francisco Trincao, jugador que és propietat del club blaugrana, però està cedit al Wolverhampton Wanderers durant aquesta campanya. El diari portuguès Record assegura que l’Sporting de Portugal i el Benfica han fet arribar una oferta al FC Barcelona per aconseguir la cessió de l’extrem de cara a la temporada vinent.

D’entre aquests dos equips, el que sembla més interessat és l’Sporting. L’entrenador del conjunt lisboeta, Rúben Amorim, ja va coincidir amb Francisco Trincao a l’Sporting de Braga durant la temporada 19/20 i el davanter va mostrar un gran nivell, ja que va fer nou gols i deu assistències. El bon rendiment de l’atacant en aquell curs va despertar l’interès del Barça i el portuguès va acabar arribant a la Ciutat Comtal en la campanya següent.

El Barça farà caixa encara que el Wolverhampton decideixi no comprar el jugador

Tot i que Trincao ara mateix és propietat del FC Barcelona, l’última paraula sobre el seu futur la té el Wolverhampton. El club anglès disposa d’una opció de compra no obligatòria de 30 milions d’euros que pot executar fins al 30 de juny, quan s’acaba la seva cessió en aquest equip. En cas que el conjunt britànic renunciï a l’adquisició del davanter, hauria d’abonar sis quilos al Barça tal com van acordar ambdós clubs.

De moment, Trincao ha fet dos gols i una assistència durant aquesta temporada en 24 partits disputats i el Wolverhampton encara no ha aclarit si executarà l’opció de compra per l’extrem. No obstant això, diversos mitjans asseguren que el Barça dona per fet que el davanter no continuarà a la Premier League la temporada vinent. Per tant, la directiva blaugrana podria deixar aparaulada la cessió del davanter a un altre equip en les pròximes setmanes.

El que sembla poc probable és que Trincao formi part del Barça la temporada vinent, ja que el rendiment del davanter en el seu únic curs com a culer no va ser gaire convincent tot i disposar de moltes oportunitats. De fet, tan sols va fer tres gols i dues assistències en 42 partits disputats. A més, el seu rendiment al Wolverhampton no està sent tan brillant com per haver-se guanyat una nova oportunitat al Barça.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta s’avança al Madrid per aconseguir un fitxatge gratis
Notícia: Joan Laporta s’avança al Madrid per aconseguir un fitxatge gratis
Comparteix
Noussair Mazraoui és el següent objectiu del Barça després de tancar els fitxatges de Kessié i Christensen
Ilaix Moriba jugant amb el València | Valencia CF
El Leipzig demana a Ilaix que no torni mai més
Notícia: El Leipzig demana a Ilaix que no torni mai més
Comparteix
El club alemany considera que l'exblaugrana és un jugador immadur amb actituds egocèntriques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa