Món Esport
Joan Laporta s’avança al Madrid per aconseguir un fitxatge gratis

El Barça ja ha assegurat dues incorporacions de forma gratuïta de cara a la pròxima temporada. És el cas d’Andreas Christensen, defensa del Chelsea, i Franck Kessié, migcampista del Milan. La direcció esportiva blaugrana vol ampliar aquesta llista i tancar un nou fitxatge per la temporada vinent de forma imminent. Ara, l’objectiu del FC Barcelona és el lateral dret de l’Ajax Noussair Mazraoui. El futbolista marroquí també podria arribar a la Ciutat Comtal sense cap cost, ja que acaba contracte al mes de juny.

La directiva del Barça és optimista amb la possibilitat de tancar l’arribada del defensa. Segons el diari Sport, el club blaugrana sap que el marroquí vol jugar a Barcelona i que ha demanat opinions sobre el club i la ciutat a exjugadors de l’entitat culer. A més, Mazraoui es veu amb opcions de ser titular a l’equip de Xavi Hernández. Actualment, els dos laterals drets amb els quals compta el tècnic egarenc són Dani Alves i Sergiño Dest. El Barça està buscant un relleu per al primer d’ells perquè el brasiler té 38 anys i Dest té molts números de sortir de la Ciutat Comtal a l’estiu.

El Bayern i el Madrid pregunten pel jugador

El FC Barcelona vol tancar el fitxatge d’aquest futbolista com abans millor per evitar que el defensa continuï escoltant ofertes d’altres equips. L’entitat barcelonista és conscient que Mazraoui ha despertat l’interès de diversos clubs de primer nivell a Europa. Un d’ells és el Bayern de Munic, que està disposat a oferir un salari de deu milions d’euros al jugador segons la televisió alemanya Sport 1. D’altra banda, el diari Sport afirma que el Reial Madrid és un altre dels clubs que ha preguntat per aquest fitxatge durant els últims dies. Tot i que el defensa cada cop té més ofertes, diversos mitjans asseguren que la seva preferència continua sent jugar al Barça.

Noussair Mazraoui és un jugador marroquí que es va formar en les categories inferiors de l’Ajax. Aquest lateral dret ja fa cinc temporades que juga amb el primer equip. Durant els dos últims cursos, el defensa ha estat titular indiscutible i, actualment, està signant els seus millors números de cara a porteria. Mazraoui ha fet cinc gols i quatre assistències en la present temporada. Des que va arribar a l’elit del futbol, el defensa ha guanyat dues lligues, dues copes i una Supercopa.



Més notícies
Erling Haaland, jugant amb la selecció noruega | Europa Press
El Barça utilitza el 0-4 al Bernabéu per convèncer Haaland
Notícia: El Barça utilitza el 0-4 al Bernabéu per convèncer Haaland
Comparteix
El club blaugrana creu que la victòria contra el Madrid mostra el bon rumb del seu projecte esportiu
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi tindrà un problema seriós per planificar la temporada vinent
Notícia: Xavi tindrà un problema seriós per planificar la temporada vinent
Comparteix
El Barça podria trobar-se a l'estiu amb vuit centrals i el tècnic blaugrana hauria de decidir qui marxa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a març 26, 2022 | 23:48
    La Guineu sense Carasseta març 26, 2022 | 23:48
    al final serem el camarot dels germans Marx, no tornem a taponar la pedrera, es car i no garanteix exits, de tots es que sonen, el únic qu´en fa gracia es Lewandowski

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa