Món Esport
El Barça utilitza el 0-4 al Bernabéu per convèncer Haaland
  • CA

El FC Barcelona ja està treballant amb l’objectiu de fer el millor equip possible de cara a la temporada vinent. Segons apunten diversos mitjans, el Barça ja té dos fitxatges tancats que s’oficialitzaran quan comenci el mercat d’estiu. És el cas del jugador del Chelsea Andreas Christensen, i el migcampista del Milan Franck Kessié. No obstant això, el gran somni dels culers és veure vestit de blaugrana al jugador estrella del Borussia Dortmund, Erling Haaland.

El president del Barça, Joan Laporta, va assegurar fa uns dies que el club català no podia assumir l’arribada del noruec a causa de la seva delicada situació financera. A més, va afegir que encara que el FC Barcelona no contemplaria aquesta operació encara que estigués en una etapa de bonança econòmica donat el seu elevat preu. Diverses fonts afirmen que el cost del fitxatge de Haaland rondaria els 175 milions d’euros si tenim en compte que la clàusula de rescissió del jugador és de 75 quilos i que tant el seu agent com el seu pare demanen una primera de 50 milions més en cas que es materialitzi el fitxatge. A tot això, cal sumar-li el sou que demana el futbolista per canviar d’equip és de 50 milions bruts l’any.

El Barça torna a contactar amb Haaland

Tot i les declaracions de Joan Laporta, algunes veus consideren que aquestes declaracions per part del president blaugrana són una estratègia per tal de despistar els seus competidors i que el Barça continua negociant el fitxatge de Haaland. De fet, el periodista italià especialitzat en fitxatges Fabrizio Romano assegura que la direcció esportiva del FC Barcelona s’ha posat en contacte amb el davanter del Borussia Dortmund per comunicar-li que té la intenció de pagar la seva clàusula de rescissió. La mateixa font afirma que l’entitat culer assumeix que no podrà oferir a Haaland les mateixes condicions econòmiques que el Manchester City, que és l’equip que més opcions té d’endur-se al davanter ara mateix. No obstant això, el Barça esperaria seduir el jugador per mitjà del seu projecte esportiu i aprofitant el fet que el futbolista prefereix viure a la Ciutat Comtal que no pas al Regne Unit. El FC Barcelona està convençut que la seva bona ratxa de dos mesos sense perdre culminada amb un 0-4 al Bernabéu serveixen com a prova que l’equip de Xavi està en creixement i, per tant, fan del Barça una opció de futur molt atractiva per qualsevol jugador.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi tindrà un problema seriós per planificar la temporada vinent
Notícia: Xavi tindrà un problema seriós per planificar la temporada vinent
Comparteix
El Barça podria trobar-se a l'estiu amb vuit centrals i el tècnic blaugrana hauria de decidir qui marxa
Aficionats de futbol argentins durant un homenatge a Maradona | Europa Press
La bogeria que pretén fer un sector de l’afició argentina al Mundial
Notícia: La bogeria que pretén fer un sector de l’afició argentina al Mundial
Comparteix
Encoratjats per dues empreses, volen dur al Qatar el cor de Diego Armando Maradona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa