Món Esport
El Leipzig demana a Ilaix que no torni mai més

El migcampista Ilaix Moriba no deixa de protagonitzar notícies negatives des de fa un any. El guineà va marxar del Barça el passat estiu després que el club blaugrana li busqués una sortida davant la negativa del jugador a renovar quan tan sols li quedava un any de contracte. El futbolista demanava un salari completament desorbitat per un jugador de divuit anys i la directiva barcelonista es va negar rotundament a acceptar les seves pretensions econòmiques.

A Alemanya ja no el volen

Després de trencar la seva relació amb el Barça, Ilaix Moriba va marxar al Leipzig i el club alemany tan sols ha necessitat sis mesos per acabar fart del jugador. El guineà està cedit al València des del passat mercat d’hivern i hauria de tornar al conjunt teutó el pròxim estiu. No obstant això, el diari alemany Bild assegura que la directiva del Leipzig no vol que aquest futbolista torni al seu equip mai més. Segons aquest mitjà, la directiva d’aquest club considera que Ilaix Moriba és un jugador immadur i que té conductes de persona egocèntrica. El mateix diari ha compartit alguna anècdota que l’exblaugrana hauria protagonitzat a Alemanya, com per exemple demanar als fisioterapeutes de l’equip que li servissin raïm per menjar mentre li feien un massatge.

La situació d’Ilaix Moriba pot suposar un autèntic maldecap per al Leipzig. L’entrenador de l’equip, Domenico Tedesco, ha sentenciat el migcampista i no el vol tornar a veure a la seva plantilla segons el Bild. Ara, la directiva del club alemany ha de veure què fa amb un futbolista que li va costar setze milions fa menys d’un any, però que no pot jugar amb el seu equip. Una possible solució que té el Leipzig és negociar amb el València la prolongació de la seva cessió en aquest club. Diversos mitjans asseguren que la directiva valencianista i el seu tècnic, José Bordalás, estan contents amb el rendiment que ha ofert el jugador fins al moment. Per tant, veurien amb bons ulls que seguis al club valencià. Segurament, la situació del guineà no es resoldrà fins a l’estiu, però el migcampista hauria de començar a mostrar un canvi d’actitud perquè ja van dos clubs que han tingut problemes amb el jugador. Aquest fet no és gens bo per la seva imatge i pot impedir-li fer un salt futbolístic.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta s’avança al Madrid per aconseguir un fitxatge gratis
Notícia: Joan Laporta s’avança al Madrid per aconseguir un fitxatge gratis
Comparteix
Noussair Mazraoui és el següent objectiu del Barça després de tancar els fitxatges de Kessié i Christensen
Erling Haaland, jugant amb la selecció noruega | Europa Press
El Barça utilitza el 0-4 al Bernabéu per convèncer Haaland
Notícia: El Barça utilitza el 0-4 al Bernabéu per convèncer Haaland
Comparteix
El club blaugrana creu que la victòria contra el Madrid mostra el bon rumb del seu projecte esportiu

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raïms. a març 26, 2022 | 21:49
    Raïms. març 26, 2022 | 21:49
    Com els romans al Triclinium!, jiji.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa