Món Esport
Dembélé hauria accedit a marxar del Barça aquesta setmana

El cas Dembélé podria trobar-se molt a prop de la seva resolució definitiva. Segons informa Ràdio Barcelona, el Futbol Club Barcelona, a partir de diverses reunions amb el seu agent Moussa Sissoko, hauria aconseguit que el jugador acceptés sortir durant aquesta setmana, és a dir, en els quatre o cinc dies que queden del mercat de fitxatges d’hivern. La intenció d’Ousmane Dembélé sempre ha estat renovar, però el Barça no pot assumir les condicions que demanen tant ell com el seu representant. En aquest cas, el francès hauria de marxar gratis al final de temporada, cosa que comportaria el càstig de Dembélé a la graderia durant tot el que queda de curs. Davant d’aquesta escenari, l’extrem de Vernon hauria accedit a marxar imminentment.

És la primera vegada que els seus agents reconeixen que existeix aquesta opció. Segons la informació de Ràdio Barcelona, ja se li estaria buscant una sortida. Ara bé, aquí cal tenir en compte que hi ha molta feina per fer en només quatre dies. Caldrà saber si marxa en qualitat de cedit, de traspassat o si ho fa amb la carta de llibertat. Tot i que una venda seria la millor opció per al Barça, les alternatives també serien positives, ja que donaria espai a la massa salarial del club, que podria incorporar algun nou fitxatge, com Álvaro Morata, Adama Traoré o Nicolás Tagliafico, que són alguns dels nomes que hi ha sobre la taula.

L’equip de destí de Dembélé no s’ha ni plantejat, però el Chelsea o el PSG són dues opcions a tenir en compte, ja que en alguna ocasió s’ha parlat d’algun contacte amb el futbolista. Poder fitxar gratuïtament o per un preu ridícul un jugador del talent del francès és una possibilitat que molts clubs europeus hauran d’estudiar.



Més notícies
Adama Traoré, jugador del Wolverhampton | Europa Press
Adama Traoré, molt a prop de tornar al Barça
Notícia: Adama Traoré, molt a prop de tornar al Barça
Comparteix
El davanter català tornaria al club d'on va sortir el 2015
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta idea una mesura perquè el Barça no repeteixi errors del passat
Notícia: Laporta idea una mesura perquè el Barça no repeteixi errors del passat
Comparteix
Els nous fitxatges del club blaugrana no podran cobrar més de deu milions d'euros nets per temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa